Kanai's Cube

Egy olyan nélkülözhetetlen eszköz, amely passzív képességeket tud adni a karakterünknek és szinte bármit képes végrehajtani (nyilván megfelelő material ellenében), amire az endgame során szükségünk lehet a gear fejlesztése kapcsán.

Kanai's Cube

A Kanai's Cube olyan nélkülözhetetlen eszköz, amely passzív képességeket tud adni a karakterünknek és szinte bármit képes végrehajtani (nyilván megfelelő material ellenében), amire az endgame során szükségünk lehet a gear fejlesztése kapcsán.

Megszerzése nem egyszerű, de nem is lehetetlen: Act3-ban, a "Ruins of Sescheron" mapon (elég nagy map) elindulva át kell menni a "The Elder Sanctum" nevű mapra és annak a végén egy teremben van a kocka.

A különböző funkcióihoz különböző receptek tartoznak, más és más nyersanyagszükséglettel. Olyan műveleteket hajthatunk vele végbe, mint pl: három legendary tárgy (1-1 weapon, armor, jewelry) passzívjának kinyerése és felhasználása, legendary itemek craftolása és újraforgatása, set itemek, materialok és gemek konvertálása, itemek szintszükségletének eltávolítása, itemek augmentálása

A kocka használatáról Sipak készített egy videót: