2023-ban újra lesz BlizzCon!

Idén, november 3-4-én élőben rendezik meg a Blizzard nagy játékos eseményét a BlizzCont

2023-ban újra lesz BlizzCon!

Négy év online összejövetel és egy rakás botrány után a Blizzard végre elérkezettnek látta az időt, hogy ismét személyesen találkozzon a közönségével. Nemrég bejelentették, hogy legnagyobb rendezvényük, a BlizzCon, november 3-4-én (PT) visszatér az Anaheim Convention Center falai közé.

Játékosaink állnak a középpontjában annak, ami a BlizzConot nagyszerűvé teszi – egy olyan hely, ahol a játékok jelentik a kapcsolatok és a barátság közös alapját. Megünnepelheted az általunk fejlesztett játékok epikus pillanatait, felfedezheted a kongresszusi központ kínálatát, vagy ha csak szeretnéd megtudni, mi várható az univerzumainkban, a BlizzCon neked lett teremtve. Mindig is a közösség tette különlegessé ezt az eseményt, és alig várjuk, hogy újra találkozhassunk.

A következő hónapban további részletekkel jelentkezünk a show-val kapcsolatban, beleértve a jegyvásárlási információkat, a cosplay-t és a verseny egyéb részleteit, és még sok mást. Akár személyesen, akár online csatlakozol hozzánk, alig várjuk, hogy megosszuk veled, amin dolgoztunk, és együtt ünnepeljünk. Veled együtt számoljuk vissza a napokat!

Maradj naprakész a BlizzConról és minden Blizzard játékról! Kövess minket a Twitteren!

 

Forrás: Blizzard News