BlizzConline: február 19–20

A BlizzCon szellemisége egy online rendezvényben

BlizzConline: február 19–20

A Blizzard hivatalosan is közölte az idei BlizzCon helyett rendezni tervezett online eseménye, a rendkívül fantáziadús nevű BlizzConline ™ dátumát, amelyet 2021. február 19–20-ig tartanak.

Bár a körülmények megakadályozzák, hogy ebben az évben személyesen összegyűljünk, jövő év elején összeállítunk egy kis apróságot, hogy a BlizzCon szellemiségét online műsor formájában közvetítsük. Még mindig nagyon sok tervünk van és sok idő eltelik, mire készen állunk további részletek megosztására, de szerettünk volna tájékoztatást adni arról, hogyan lehettek részesei az online szórakozásnak.

Készülj fel a közösségi bemutatóra

Az egyik esemény, amelyet a BlizzConline számára tervezünk, a Community Showcase, amely lehetőséget nyújt a cosplay művészek és más közösségi alkotók számára, hogy részt vegyenek a show-ban, és tehetségüket világszínvonalú verseny és izgalmas kiállítások keverékével jelenítsék meg. A show online jellegének köszönhetően pedig még több ember számára tehetjük elérhetővé ezeket az eseményeket a világ minden tájáról.

 

Cosplay kiállítás
Nevezési határidő: 2021. január 4

A Blizzard univerzumából származó cosplay bemutatója mindenki számára rendelkezésre áll, függetlenül attól, hogy tapasztalt veterán, alkalmi cosplayes vagy valahol a kettő között van.

A teljes online formátum lehetőséget ad arra is, hogy olyasmit tegyünk, amire eddig nem voltunk képesek: hívjuk meg az állatvilágot a virtuális színpadra! Tehát, ha szívesen felöltöztetnéd kedvencedet, szívesen látnánk az ő jelmezét is.

 

Cosplay verseny
Nevezési határidő: 2021. január 4

A cosplay-verseny mindig a BlizzCon egyik csúcspontja. Ha nem is a fizikai színpadon, de a csúcsminőségű cosplay-alkotóknak szeretnénk lehetőséget adni, hogy bemutassák képességeiket a virtuális reflektorfényben.

A BlizzConline Cosplay Contest négy kategóriát ölel fel:

  • A legjobb Blizzard-karakter: A Diablo, a Hearthstone, a Heroes of the Storm, az Overwatch, a StarCraft és a Warcraft világából származó ikonikus hősök és gonosztevők kiemelkedő megjelenítésének elismerése.
  • A legjobb Blizzard fegyverek és páncélok: Elismerése annak a példamutató kézművességnek, amely epikus, csatatérre méltó felszerelés építéséhez vezet.
  • Legjobb modern alkotás: Az olyan anyagok ismeretének elismerése, mint a habok és műanyagok, valamint a 3D nyomtatás, az elektronika és a technológia beépítése.
  • Legjobb hagyományos alkotás: Mesteri készség elismerése olyan anyagokkal való munkában, mint a szövet, a bőr, a fém és a fa.

Bíráink a négy kategória mindegyikében egy-egy győztest választanak és ezek közül egy általános legjobb cosplay-győztest is meghatároznak.

 

Művészeti verseny
Nevezési határidő: 2021. január 4

Vegyél részt a BlizzConline Art Contest versenyen! Ha vitéz hősöket festesz, ikonikus gonosztevőket ábrázolsz, vagy egy emlékezetes pillanatot illusztrálsz valamelyik játékból, akkor ez egy jó lehetőség, hogy reflektorfénybe helyezd művészi tehetséged.

A díjakat az első, a második és a harmadik helyezett műalkotások kapják, a nyerteseket pedig a BlizzConline közvetítés során mutatjuk be.

 

Digitális mesélő verseny
Nevezési határidő: 2021. január 4

A Digitális mesélő verseny során felhívjuk a feltörekvő digitális filmkészítőket és filmalkotókat, hogy hozzanak létre egy eredeti, történetek által vezérelt rövidfilmet a Blizzard játékuniverzumai alapján. Ez akár jelentheti azt is, hogy egy epikus történetet újból elmesél a készítő a saját elképzelése alapján. A rövidfilm élő akciókat, animációkat, játékon belüli felvételeket vagy mindhárom keverékét tartalmazhatja.

A nyereményeket az első, második és harmadik helyezettek kapják, a BlizzConline adás közben pedig az egész világ megtekintheti a történetet.

 

Tehetség reflektorfényben
Nevezési határidő: 2021. január 4

A Talent Spotlight egy jó alkalom arra, hogy megismerjük a Blizzard közösség egyedülálló tehetségeinek és rendkívüli képességeinek széles skáláját világszerte. Lehetőséged van arra , hogy bemutasd különleges tehetséged (zenei, fizikai, vagy bármi egyéb) egyéni vagy csoportos produkció nevezésével.

 

Forrás: blizzcon.com