Megjelent a BlizzConline ütemezése, saját csatornát kap a Diablo!

Megjelent a BlizzConline ütemezése, saját csatornát kap a Diablo!

A Blizzard február 19-én kezdődő online eseménye, a BlizzConline szép lassan célegyenesbe fordul. Ezerrel dübörög a hypevonat és már a szokásos pletykák is megindultak.

Az eseménnyel kapcsolatos legújabb hír, hogy a Blizzard közzétette az egyes csatornák (Blizzard, Word of Warcraft, Hearthstone, Diablo, Overwatch, Strategy) időbeosztását, ezeket a BlizzConline hivatalos oldalán megtekinthetitek.

Valamennyi csatornán 19-én 23 órakor kezdődik a Nyitóünnepség, ezután, 00:10-kor szétválik a műsor. Az mindenképpen örvendetes hír, hogy a Diablo külön csatornát kapott, vagyis a játékot a súlyának megfelelő komolysággal képviselik a fejlesztők. Az időbeosztásban a legérdekesebb egyben talán a legtitokzatosabb program a rögtön a nyitóünnepség után kezdődő "What's Next" nevű műsor. Ha bármiféle bejelentésre készül a Blizzard a Diabloval kapcsolatban, azt ebben a cirka negyven percben fogja megtenni. A programelem magyarázó szövege szerint ekkor A Diablo fejlesztőcsapat tagjai megvitatják a Sanctuary-ba érkező legújabb tartalmakat.

A műsor további részében még három elem kerül sorra: A fejlesztőkkel egy kerekasztal-beszélgetés során meg lehet vitatni a tapasztalatainkat, majd egy intejút nézhetünk meg Brommal, a legendás művésszel és a nap végén elmerülhetünk a Diablo világában a fejlesztőkkel.

A második nap is tart izgalmakat! A Diablo csatornán 21-én 21 órakor kezdődik a műsor egy kérdezz-felelek blokkal, majd egy Community Showcase elem következik. Ezután 23 órai kezdettel a Diablo csatornán a Bossok életre hívásának lehetünk tanúi a Blizzard művészeinek segítségével, de egy ennél talán izgalmasabb műsorelem lesz ugyanebben az időben a "Blizzard" nevű csatornán: a "BlizzConline Presents: A Critical Role Diablo Campaign" nevű program leírása szerint egy Diablo-témájú kaland során harcosok egy csoportja a szóbeszéd nyomában jár, ami egy öregemberről és a gonoszról szól, Old Tristram romjai alatt. Jó hosszú ez a program, bármiről is leszó (Immortal? - a szerk.), azt nagyon ki fogják vesézni.

 

Forrás: BlizzConline