Megérkezett a Battle.net-re a Crash Bandicoot 4!

Megérkezett a Battle.net-re a Crash Bandicoot 4!

A Crash Bandicoot 4: It’s About Time - az a játék, amelyet a GamesBeat a „Legjobb zúzásnak” nevezett, a franchise 25 éves évfordulóját stílusosan ünnepli azzal, hogy a Battlet.net- en keresztül érkezik a PC-re. Ez az első vadonatúj Crash Bandicoot játék több mint tíz éve, és az eredeti trilógia igazi utódja!

Minimális és ajánlott PC-s hardverspecifikációk

Van nagy teljesítményű számítógéped? Crash Bandicoot 4 támogatja a 4K felbontást és a korlátozatlan képkockasebességet, így minden kedves wumpa-álmod valóra válhat. Itt van egy frissített lista a minimális és az ajánlott specifikációról:

Minimális specifikációk

 1. Operációs rendszer:  Windows 10
 2. CPU:  Intel® Core i3-4340 / AMD FX-6300. Az ARM64 telepítése nem ajánlott
 3. RAM:  8 GB RAM
 4. Videó:  Nvidia GTX 660 vagy AMD Radeon HD 7950
 5. HDD:  30 GB
 6. Bemenet: A  billentyűzet, az egér és a kontroller támogatott.
 7. Szélessávú internet-kapcsolat szükséges

Ajánlott specifikációk

A 60 FPS futáshoz ajánlott specifikációk:

 1. Operációs rendszer:  Windows 10
 2. CPU:  Intel® Core i5-2500k / AMD Ryzen 5 1600X. Az ARM64 telepítése nem ajánlott
 3. RAM:  16 GB RAM
 4. Videó:  Nvidia GTX 970 vagy AMD R9 390
 5. HDD:  30 GB
 6. Bemenet:  Kontroller visszacsatolással.
 7. Szélessávú internet-kapcsolat szükséges

5 tipp a multiverzum megmentéséhez

Bárki, aki új a játékban, olvassa el ezeket a praktikus tippeket a kalandozás zökkenőmentes elindításához.

 1. Retro vagy Modern mód?  Válassz! A Retróban a játékosok korlátozott számú élettel rendelkeznek. Ha elfogy, újra kell indítani a szintet. A Modern beállításban mindig az utolsó ellenőrzési ponttól (Checkpoint) folytatható. A játékmenet nehézségei mindegyik módban megegyeznek, így bármikor lehet váltani a beállítások között anélkül, hogy elvesznének a jutalmak.
 2. Ne hagyj ládát összetöretlenül!  A ládákat az út minden sarkában és mellékutakon is lehet találni. Fedezz fel mindent, és ne hagyj hátra semmit!
 3. Wumpa a drágaköveknek.  Új stílusra van szüksége? Gyűjtd össze a Wumpa gyümölcs legalább 80% -át egy szakaszban, hogy a hat elérhető drágakőből hármat biztosíts minden fő pályaszinten.
 4. Légy N. Verted és zsákmányolj!  Az N. Verted szintek további drágaköveket tartalmaznak, amelyek segítségével további skineket oldhatsz fel. Ráadásul a normál főnökök szintjétől eltérően a főnök legyőzése N. Verted módban új skint fog feloldani.
 5. Légy őrült és szórakozz!  A Crash Bandicoot sorozat az őrülten pontos ugrabugráról szól, és nincs ez másként a Crash Bandicoot 4: It’s About Time-ban sem. Játssz és fedezz fel kiterjedt új világokat, váratlan szövetségeseket, brutálhosszú boss-csatákat és még sok minden mást!

25 évnyi zúzás

Ne feledd, nem ez lesz Crash első rodeója. Valójában Crash és Coco csontvázai vannak a szekrényben - szó szerint. Ünnepeld az N. Sanity 25 évét a Bare Bones skinnel (Crash és a Coco számára), amelyet ingyen megkapsz a  Crash Bandicoot 4 második szintjének befejeztével.

A Crash Bandicoot 4: It's About Time  mostantól elérhető a Battle.net-en 39,99 USD-ért. A játék Battle.net-en történő megvásárlásával a játékosok megkapják a Totally Tubular Skins-t is, valamint néhány igazán radikális dolgot Crash és a Coco számára, amelyek a játék második szintjének befejeztével elérhetők.

Ha további információt szeretnél kapni a Crash Bandicoot franchise-ról, látogass el a www.crashbandicoot.com webhelyre,  és kövessd az @Crashbandicoot alkalmazást az Instagramon, a  Twitteren  és a  Facebookon.

 

Forrás: Blizzard