Mi a f…? GR 150 fél perc alatt???

Mi a f…? GR 150 fél perc alatt???

Újra a Blizzard, pontosabban a Blizzard szerverei és néhány „trükkös” játékos borzolják a kedélyeket a Diablo III 25. Seasonjában (is). Elég nagy port kavart, hogy az ázsiai szerveren olyan szerencsétlenül indították el a Seasont, hogy az Ethereal fegyverek és a paragonok is elérhetők voltak, de most itt a legújabb csoda! Íme néhány screenshot az európai és az ázsiai Leaderboardról (a képek eredeti méretben a cikk alján megtekinthetők):

A képeken annyi látszik, hogy a DH-nál találtak egy exploitot és azokban a partikban, ahol ezt ki tudják használni, extrém rövid futamidők érhetők el. Részletesen megnézve egy ilyen DH-t, az látszik, hogy GoD 6 buildről van szó, olyan is volt a leader board elején, aki kék(!) fegyverrel, Primary Skill nélkül csinálta meg.

EGÉSZEN BIZTOSAN EXPOLIT KIHASZNÁLÁSÁRÓL VAN SZÓ, AMIÉRT BANN JÁR!

Nézzük mit tud a jelenségről a játékosbázis, íme néhány komment innen-onnan:

"A DH-nak van egy exploit-ja. Azon kívül, hogy beleggoltatják a játékot a Momentum stack halmozására, senki sem tudja igazán, hogyan működik."

"Ez egy bug. Korlátlan dps. Nem érdemes kipróbálni."

"Ez egy játékhiba-kihasználás a Momentum stack-ekkel lagg-szituációban. Sok játékos számolt be róla minden szinten, beleértve Wudit is. Ennek a szándékos visszaélésnek a következményei lehetnek a kitiltások."

"Egy hibát használnak ki. Mindenkit, aki ezt tette, hamarosan véglegesen kitiltanak a Diablo-ból."

Fájlok