Diablo 3 Season 23 Mirror Image Firebirds

Sziasztok,

A season 23-hoz tartozó PTR során előkerült egy olyan build, ami egyenlőre a legerősebbnek tűnik  a Firebird build variációk közül. 

A build lényege, hogy te csak channeling-ezel és az általad létrehozott mirror image-k sebeznek. Ehhez arra van szükséged, hogy a Spectral Blade skill Flame Blade rúnáját a bar-odra tedd. Nem kell megnyomnod sem, mert a mirror image-k a te skilljeidet használva fogják elcastolni és ezzel proc-olni a Firebird szett új sebzés bonuszát mialatt te a Deathwish karddal csak channellingezed a Disintegrate skillt. . 

Nyilván ez nem azt jelenti, hogy innentől kezdve mindenkinek sikerülni fog levinni a GR 150-et, mert ehhez azért kelleni fog kellően magas paragon és jó gear. Viszont mindenképpen érdemes lesz erre a variációra odafigyelni. 

Az viszont elég beszédes, hogy Raxx-nek 8 próbálkozásból mind a 8 alkalommmal sikerült megcsnálnia a GR 150-et és egyikben sem halt meg egyszer sem és ehhez nem használta az un. legacy Etched Sigil fegyvert. (Ez már csak non-season-ben használható.)

Mi az amire oda kell figyelni a builddel kapcsolatban:

*a mirror image-ek AI-a (Artificial Intelligence - Mesterséges Intelligencia) kb a nullával ér fel. Nagyon sokszor fejetlen csirkeként rohangálak fel-alá és meghalnak anélkül, hogy bárkit megsebeznének

*A hideg ciklus (cold cycle) közepén kell castolnod a mirror image-eket, hogy a tűz ciklusban ki tudd használni a Convention of Elements gyűrű adta sebzés bonuszt. 

*ha nem az elitek mellé teszed le a mirror image-ket akkor össze-vissza sebeznek és meghalnak

*ha nem fal mellé teszed le őket akkor össze-vissza elsétálnak és meghalnak

*ha nem használsz Frost Nova-t az ellenségek lefagyasztására akkor a mirror imagek meghalnak

*ha nem használsz Enforcer gem-et akkor a mirror imagek....

Na, mit csinálnak? 

Nem meglepő módon meghalnak.....

Szóval ezeket az apróságokat leszámítva még a várható nerf ellenére is egy extra erős build lesz, ami remélhetőleg sokáig hasznáható marad. 

Amint véglegessé válik a patch akkor fog erről a buildről Raxx egy részletes használati videót is csinálni, amit ha nem felejtem el majd belinkelek ide is. 

Üdv,

Drizzt_D_Hun

Forrás:

https://www.youtube.com/watch?v=FH1G4ab0460&ab_channel=Raxxanterax