Whimsyshire / Whimsydale

Két nagyjából egyforma, többé-kevésbé rejtett pálya. Több érdekességet is lehet rajtuk farmolni

Whimsyshire / Whimsydale

Két nagyjából egyforma, többé-kevésbé rejtett pálya. Több érdekességet is lehet rajtuk farmolni.

Whimsyshire

Avagy a rejtett póni pálya. Itt lehet kifarmolni például a Spectrum nevű kardot, a szivárványos profilképet vagy a Horadric hamburger nevű tőrt.

Act1 Old Tristram előtt van a bejárat és a Staff of Herding nevű botot kell lekraftolnunk hozzá, hogy megnyíljon. Ehhez a bothoz a következő alapanyagokat kell megtalálnunk:

  • Plan: Staff of Herding (ACT4-en Izual dobja, de nem 100%-os a dropja)
  • Black Mushroom (ACT1-en Cathedral Level 1-ben, egy szobában található, de nem biztos, hogy a mapon megjelenik a szoba)
  • Leoric's Shinbone (ACT1-en Leoric's Manor-ban egy kandallóban található, de nem 100% az esélye)
  • Wirt's Bell (ACT2-n Hidden Camp-ban, Squirt the Peddler-től lehet venni, 100%)
  • Liquid Rainbow Liquid Rainbow (ACT2-n Dahlgur Oasis-ban, a Mysterious Cave Level1-ben lehet, de a Cave nem 100%, hogy megnyílik és a chest sem biztos, hogy lesz ott)
  • Gibbering Gemstone (ACT3-on Caverns of Frost Level 2-ben Chiltara dobhatja, de a Caverns of Frost, nem 100%, hogy megjeleneik, nem 100%, hogy spawnol Chiltara és nem 100% a drop sem)

Részletes útmutató az alábbi linken (angol):
https://www.icy-veins.com/d3/staff-of-herding-whimsyshire-guide

Whimsydale

Ez a map kb ugyanúgy néz ki, mint a rejtett póni pálya. Az a különbség köztük, hogy ennek a megnyitásához goblint kell ölni: a Rainbow goblin bár meglehetősen ritka, 100% eséllyel nyitja a Rainbow portalt, ami Whimsydale-be vezet.

A másik lényeges különbség, hogy itt nem lehet portrét farmolni, de szárnyat igen: Princess Lilian leölésével 100% eséllyel droppol a Cosmic Wing.