Diablo II: Resurrected - Minden információ az indulásról MAGYARUL!

Diablo II: Resurrected - Minden információ az indulásról MAGYARUL!

A Terror Ura visszatért, és a Diablo II: Resurrected megjelenése már majdnem itt van! Mielőtt nekivágnál a keleti küldetésnek, szükséges néhány előkészület. Ezért összeállítottunk egy útmutatót, hogy könnyedén visszatérhess a Szentélybe (Sanctuary-ba), különösen, ha felkészülsz a Burning Hells (Égő Poklok) erői elleni harcra.

 

A JÁTÉK MEGVÁSÁRLÁSA

Félelmetes démonok, bátor kalandorok és a Szentély (Sanctuary) világa feltámadt. Szeretettel várunk, hogy kipróbáld ezt az időtlen klasszikust, most teljesen újjáépített 3D-s grafikával, felújított hanggal, vadonatúj videókkal, a játékmenetet javító változtatásokkal, cross-progression támogatással és még sok mással. Válassz hét egyedi osztály közül, hogy Te legyél a bosszú eszköze, öld meg és foszd ki ellenségeidet a gonosz romlás epikus történetében.

Ha még nem szerezted be a játék egy példányát, digitálisan elővásárolhatod a Diablo II: Resurrected-et Windows® PC-re, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 és Nintendo Switch™ rendszerre. További előnyként az elővásárlást követően lehetőséged lesz az előzetes letöltésre. Amint a játék bekerül a könyvtáradba, még a megjelenés előtt telepítheted, így amikor szeptember 23-án megnyílnak a pokol kapui, az elsők között leszel, akik beléphetnek a játékba!

MEGJEGYZÉS: A Diablo II: Resurrected csak digitálisan elérhető, a játéknak nincs fizikai változata.

Ha jelenleg is megvan a Diablo III, akkor minden játékos, aki elővásárolja a Diablo II: Resurrected-et, azonnal feloldhatja a „Heritage of Arreat” transzmogot – ez egy Diablo II-témájú barbár transzmog szett - a klasszikus kék harci festés - amit a Diablo III-ban csak a barbárok viselhetnek. Aki elővásárolta a Diablo Prime Evil Collectiont, az feloldhatja a Mephisto háziállatot is, és felveheti a Diablo III-ban a fenyegető „Hatred's Grasp” szárnykészletet. További részletekért kattints ide.

 

GLOBÁLIS INDULÁSI ÜTEMTERV

Ahogy a nyílt béta esetében is tettük, a Diablo II: Resurrected minden támogatott régióban, minden platformon, globálisan egy időben fog megjelenni. Annak megállapításához, hogy mikor kezdődhet a kalandod, nézd meg az alábbi vizuális útmutatót. Az időzóna segítségért kattints ide.

 

TELEPÍTÉSI ÉS JÁTÉK UTASÍTÁSOK

Mielőtt elkezdenéd a csatát, le kell töltened és telepítened kell a Diablo II: Resurrectedet a választott platformodra. Ennek megkönnyítésére az alábbiakban segítséget adunk.

WINDOWS® PC-RE:

 1. Töltse le és telepítse a Battle.net asztali alkalmazást (ha még nem tette meg), majd indítsa el. Regisztrálj egy INGYENES Battle.net fiók létrehozásához, vagy jelentkezz be egy meglévő fiókkal.
 2. Nyisd meg a Battle.net alkalmazást, és engedd, hogy az letöltse a függőben lévő frissítéseket (ennek automatikusan meg kell történnie, amikor a frissítések elérhetővé válnak).
 3. Válassza ki a "Játékok" > "Diablo II: Resurrected" menüpontot, és kattintson a "Telepítés" gombra. A telepítés befejezése után egyszerűen kattints a "Play" gombra a játék elindításához.

XBOX SERIES X|S ÉS XBOX ONE ESETÉBEN:

 1. Kapcsolja be a konzolt, és jelentkezzen be Xbox Live fiókjába.
 2. Ha az Instant-On mód engedélyezve van, a Diablo II: Resurrected letöltése automatikusan elindul. Ha az Instant-On mód ki van kapcsolva, lépjen az Xbox Live kezdőképernyőjére, és válassza a "Saját játékok és alkalmazások" menüpontot.
 3. Keresse meg a Diablo II: Resurrected-et a "Játékok" fül alatt, majd kattintson a "Telepítés" gombra.
 4. A telepítés befejezése után egyszerűen válassza ki a Diablo II: Resurrected ikonját, és kattintson a "Launch" gombra a játék elindításához.

PLAYSTATION®5 ÉS PLAYSTATION®4 RENDSZEREKHEZ:

 1. Kapcsolja be a konzolt, és jelentkezzen be a kívánt helyi felhasználóval.
 2. Ha az automatikus letöltés engedélyezve van, a Diablo II: Resurrected letöltése automatikusan elindul. Ha az automatikus letöltés ki van kapcsolva, menj a játékkönyvtáradba, és válaszd a "Keresés" lehetőséget a felső menüből.
 3. A keresőmezőbe írd be a "Diablo II: Resurrected" szót.
 4. A keresési eredmények közül válaszd ki a "Diablo II: Resurrected"-t, majd kattints a "Letöltés" gombra.
 5. A telepítés befejezése után egyszerűen válassza ki a Diablo II: Resurrected ikonját, és nyomja meg az "X" gombot a játék elindításához.

NINTENDO SWITCH™ RENDSZERHEZ:

 1. Miután megkapta a kódot, kapcsolja be a konzolt, és jelentkezzen be a profiljába.
 2. Nyisd meg a Nintendo eShopot, és válaszd a "Kód beírása" lehetőséget.
 3. Írja be a vásárlási kódot, és nyomja meg az "Ok" gombot.
 4. A "Beváltás megerősítése" képernyő megjelenik, folytassa a "Beváltás" kiválasztásával.
 5. A Diablo II: Resurrected letöltése automatikusan elindul.
 6. A telepítés után egyszerűen csak válaszd ki a Diablo II: Resurrected ikonját a játék elindításához.

A Diablo II: Resurrected már előzetesen letölthető Windows® PC-re, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4 és Nintendo Switch™ rendszerre. Ha Windows® PC-n játszol, a Battle.net asztali alkalmazásnak automatikusan el kell kezdenie a letöltést, amint a frissítés elérhetővé válik.

Ha Xbox Series X|S vagy Xbox One konzolon játszol, győződj meg róla, hogy konzolodon engedélyezve van az Instant-On mód, hogy automatikusan elinduljon a játék letöltése. Ha PlayStation®5 vagy PlayStation®4 konzolon játszol, győződj meg róla, hogy konzolodon engedélyezve van az automatikus letöltés, hogy automatikusan elinduljon a játék letöltése. Nintendo Switch™ esetében a letöltésnek a kód beváltása után automatikusan el kell kezdődnie.
MEGJEGYZÉS: Ha konzolodat össze szeretnéd kötni Battle.net fiókoddal, kérjük kövesd ezt az útmutatót.

 

KÖZÖSSÉG ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Keményen dolgoztunk azon, hogy a Diablo II: Resurrected-ben a legjobb indulási élményt nyújtsuk minden játékosnak, aki visszatér a Szentélybe (Sanctuaryba). Ha azonban segítségre van szükséged, vagy a megjelenés napján problémákkal találkozol, kérjük, ne habozz kapcsolatba lépni velünk. Csapataink figyelni fogják a hivatalos Diablo II: Resurrected fórumokat és a @BlizzardCS Twitter fiókot. Emellett az ügyfélszolgálati portálon keresztül is kapcsolatba léphetsz velünk, ha további támogatásra van szükséged.

A közösségnek nagy szerepe volt a játék elkészítésében, mivel együttműködtünk és a visszajelzéseik alapján alakítottuk át a játékot. A Diablo II: Resurrected fejlesztése csodálatos kaland volt, és szeretnénk megköszönni mindannyiótoknak, hogy segítettetek nekünk a megvalósításában. Ha többet szeretnél megtudni a Diablo II: Resurrected-ről, nézd meg a weboldalunkat itt, vagy ha gyorsan szeretnél friss információkat kapni, kövesd a hivatalos Twitterünket: @Diablo!

 

GYIK

K: Mikor kerül bevezetésre a ladder rendszer?
V: A Ladder rangsorok és listák bevezetését az indulás után tervezzük. Erről hamarosan átfogó tájékoztatást adunk.

K: Van valamilyen követelmény az online játékhoz?
V: Az Xbox Series X|S és Xbox One esetében az internetkapcsolaton túl a többjátékos funkciók eléréséhez az Xbox Live Gold csomagra lesz szükség. A PlayStation®5 és PlayStation®4 esetében a PlayStation Plus csomag szükséges a többjátékos funkciók eléréséhez.

K: Be tudom majd tölteni a Diablo II Classic mentési fájljaimat a Diablo II: Resurrected-be?
V: A játékosok be tudják majd tölteni helyi offline mentéseiket az eredeti Diablo II-ből a PC-n lévő Diablo II: Resurrected-be másolt mentési fájlokkal. A játék motorja ugyanaz, így a helyi mentések működni fognak, de manuálisan kell átmásolni őket. A helyi mentési fájlok (akár újonnan készültek, akár a Diablo II-ből másoltak) azonban eltérnek az online mentési fájloktól - a mai modern Battle.net és a Diablo II-vel együtt elindított platform között igen nagy különbségek vannak. Ahhoz, hogy élvezhessék a modern online funkciókat, mint például a barátok meghívása és a nagyobb biztonság, a játékosoknak új online karaktert kell létrehozniuk.

K: Milyen helyi nyelveket támogat a Diablo II: Resurrected?
V: A Diablo II: Resurrected a következő nyelveket támogatja: angol, francia, olasz, német, európai spanyol, koreai, lengyel, hagyományos kínai, mexikói spanyol, japán, brazil portugál és orosz.

K: Lesz fizikai kiadása a Diablo II: Resurrected-nek?
V: A Diablo II: Resurrected kizárólag digitális termék.

MEGJEGYZÉS: A kliens letöltéséhez internetkapcsolat szükséges. Az egyjátékos mód offline is játszható, de az időszakos frissítések és a hitelesítési ellenőrzések miatt időnként szükség lesz internetkapcsolatra.

Minimális követelmény:

 • Operating System: Windows® 10
 • Processor: Intel® Core i3-3250/AMD FX-4350
 • Video: Nvidia GTX 660/AMD Radeon HD 7850
 • Memory: 8 GB RAM
 • Storage: 30 GBű
 • Internet: Broadband Internet connection
 • Resolution: 1280 x 720

Ajánlott specifikáció:

 • Operating System: Windows® 10
 • Processor: Intel® Core i5-9600k/AMD Ryzen 5 2600
 • Video: Nvidia GTX 1060/AMD Radeon RX 5500 XT
 • Memory: 16 GB RAM
 • Storage: 30 GB
 • Internet: Broadband Internet connection
 • Resolution: 1920 x 1080

 

Forrás: news.blizzard.com

Fordítás: vtomGe