Jön az Act 6 a Diablo II Resurrectedben?!

Jön az Act 6 a Diablo II Resurrectedben?!

Jön az Act 6 a Diablo II Resurrectedben?!

Az elmúlt időszakban rengeteg új információ látott napvilágot a Blizzard háza táján.

Megvásárolta az Activision-Blizzardot a Microsoft rekord összegért, kijöttek az új 2.4-es patch részletei illetve még a patch nyilvánosságra hozatala előtt különböző streamerek a saját youtube csatornájukon mutatták be az új rúnaszavakat. 

Napokkal azelőtt, hogy hivatalos megerősítést kaphattunk volna róluk napvilágra kerültek a részletek az új rúnaszavakról. Először az Unbending Will Dbrunsky által, majd a Pattern MacroBioBoi által, a Mist, a Wisdom  és végül a Flickering Flame.

Nagyon úgy tűnik azonban, hogy a várható meglepetéseknek még közel sincs vége és a rajongók százezreinek epekedése talán végre meghallgatásra találna.

Tegnap MrLlamaSC a szokásos streamje közepén elszólta magát.

Azt mondta, hogy 'act si...'  majd itt észbekapott, elharapta a szót és folytata, mintha mi sem történt volna a mondatot: Ezen a ponton pedig a streamet nézők felugrottak a székükben, mert aki csak hallota az jogosan hitte hogy act six-et akart mondani. 

Ez önmagában még lehetett volna nyelvbotlás és szótévesztés is.

Cseppet sem meglepő módon a streamet nézők azonnal ráugrottak arra, hogy jön az act 6 és erre a stream chatjében rá iskérdeztek.

Ha megnézitek a reakcióját amikor a 'six' azaz hat szó elharapása után megcsóválja a fejét illetve amikor meglátja a chatben az act 6-avontakozó kérdést akkor fapofával elkezd mellébeszélni.

'I didn't say nothing. What did you say? Did you say something? I didn't say anything.' Azaz 'én nem mondtam semmit. Te mit mondtál, Mondtál valamit? Én nem mondtam semmit'

Szóval ahelyett, hogy azt reagálta volna, hogy véletlenül nyelvbotláskánt mondott hatot teljes tagadásba kezd és úgy tesz, mintha ő bizony nem mondott volna semmit. 

Akár az is elképzelhető, hogy trollkodni szeretett volna és direkt szivatta az őt néző embereket. Viszont tény, hogy ő egyike azon kevés streamereknek akik kiemelten jó kapcsolatot ápolnak a Blizzarddal.

Emlékezzünk csak vissza, hogy MrLlamaSC abban a kiváltságos helyzetben volt, hogy közel másfél órán keresztül beszélgethetett a a Diablo II Resurrected fejlesztőivel a tavalyi developer update kapcsán . 

Szóval közel sem lehetetlen, hogy olyan belső információkkal rendelkezik, amiket az NDA-je (Non-Disclusre Agreement) azaz titoktartási szerződése még nem tesz lehetővé, hogy elmondjon. 

Akár lesz act 6 akár nem aggodalomra semmi okunk, mert január 25-én kezdődik a PTR ahol a 2.4-es patch-ben beharangozott változásokat lehet majd tesztelni. 

Lootban gazdag játékot kívánok mindenkinek és drukkoljunk együtt, hogy tényleg legyen act 6. 

Üdv,

Drizzt

Forrás:

https://www.youtube.com/watch?v=J6-tNxH09hc&ab_channel=SweetPhil