D2R: Megvan a Season 3 startjának dátuma!

A Diablo 2 Resurrected 3. évada a tervek szerint február közepére, a 2. évad befejezésére esik, miután beérkeztek a PTR-visszajelzések  kapott a 2.6 Patch új rúnaszavairól.

D2R: Megvan a Season 3 startjának dátuma!

A Diablo 2 Resurrected 3. évadának kezdési dátuma már bekerült a naptárba, így nem kell sokat várnod és belevághatsz az egyik legjobb ARPG klasszikus következő Ladder resetjéig. A D2R 2.6-os javítást már több mint egy hete tesztelik a játékosok a PTR-ben, így visszajelzést adhatnak az új rúnaszavakról, amelyek a 3. évad Ladderben szerepelnek majd.

Ezek a rúnaszavak öt védekezési opciót tartalmaznak, amelyek tökéletesek minden olyan bejövő sebzés ellen, amivel esetleg küzdened kell, és szintén új a „Hustle” rúnaszó, amely nagy mozgási vagy támadási sebességi bónuszokat ad.

Ezeken kívül a druidák és a bérgyilkosok is kapnak néhány igazán szórakoztató lehetőséget: a „Metamorphosis” rúnaszó nagy buffot biztosít a Vérfarkas és Vérmedve számára, a „Mosaic” rúnaszó pedig egy olyan buffot ad, amely akár 50%-os esélyt biztosít arra, hogy a befejező mozdulat végrehajtása során ne használjon fel töltést a karakter.

A Diablo 2 Resurrected 3. évadának kezdési dátuma február 16., a 2. évad befejezési dátuma pedig ugyanerre a napra esik. A Diablo közösségi menedzsere, Adam ‘PezRadar’ Fletcher azt írta a Blizzard fórumain, hogy a Diablo 2 Resurrected a 2.6 javítócsomag utolsó Patch Notes leírásának „valamikor a jövő héten” kell megjelenniük. Hozzátette: "Arra számítunk, hogy ez a patch meglehetősen gyorsan befut a szezonba, ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a tervek szerint a harmadik évad február 16-án kezdődik és a második évad ugyanazon a napon ér véget."

 

Forrás: PCGamesN