Diablo Immortal - Egy lépéssel közelebb a pokol

Elindult a Technical Alpha

Diablo Immortal - Egy lépéssel közelebb a pokol

A Diablo Immortal csapata megnyitotta a játékot egy korlátozott, de nyilvános alfa-teszt számára. Ez az ún. „Technical Alpha” teszt és elsősorban kiválasztott játékosok vehetnek rajta részt. Ismertebb Diablo-tartalmokészítők kaptak lehetőséget a tesztelésre, a cikkben pár videót meg is lehet tekinteni az eddig elészültek közül. A Technical Alpha elsődleges célja a szerver stabilitásának és a kliens teljesítményének tesztelése sokféle eszközön. Ez egyben egy lehetőség a fejlesztők számára, hogy visszajelzéseket kapjanak a játékmenetről, a szintezési tapasztalatokról és a többi játékmechanikai elemről.

Korlátozott számú, előzetesen regisztrált ausztráliai játékos, kapott meghívót a Diablo Immortal Technical Alpha elérésére. A meghívók azokhoz a játékosokhoz kerültek, akik legkorábban regisztráltak, és az eszközük megfelel a rendszer minimális követelményeinek. Meghívtak néhány kiválasztott tagot is a közösségből, hogy felbecsülhetetlen visszajelzéseket kaphassanak.

Szóval, mi is ez a Technical Alpha? Ez egy korai áttekintés a Diablo Immortal-ról, amelynek története a Diablo II: Lord of Destruction és a Diablo III eseményei között játszódik. Intenzív harcra, újrajátszható dungeonokra, komoly progressz- és felszerelésfejlesztési lehetőségre lehet számítani, valamint még soha nem látott szörnyek sokaságára. A Diablo Immortal bemutatja Sanctuary sötét, gótikus oldalát is, egy terjedelmes, többjátékos világot, telis-tele halálos veszedelemmel.

A Diablo Immortal a sorozat tagjai közül elsőként ingyenesen játszható lesz, ezért rögtön meg is osztották velünk a Blizzard „alapvető értékeként” aposztrofált megközelítést, miszerint „A játék az első!”.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan vehetek részt a Technical Alpha-ban?
Korlátozott számú, Ausztráliában előre regisztrált Android-felhasználó letöltheti a Diablo Immortal Technical Alpha szoftvert a Google Play Áruházból.

Hány játékos vesz részt a Technical Alpha-n és miért pont Ausztrália?
Várakozásaink szerint néhány ezer játékos vehet részt a technikai alfán. A mobil játékfejlesztés gyakran profitálhat a nyilvános tesztek több köréből. Ha ezt a korlátozott Techniacal Alpha-t egy kisebb régióban tartjuk, akkor értékes szerverstabilitási- és kliens teljesítményadatokat, valamint kritikus visszajelzéseket kaphatunk arról, hogy a Diablo Immortal milyen élmény lesz, mielőtt a jövőben szélesebb réteg számára válik elérhetővé.

Mennyi ideig fog tartani a Technical Alpha?
Célunk, hogy a Technical Alpha működését csak néhány hétig teszteljük. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő mennyiségű visszajelzést kapjunk a játékmenetről, valamint a szerver stabilitásáról és a kliens teljesítményéről.

Milyen eszközöket támogat a Diablo Immortal?
Arra törekszünk, hogy a játék minél több eszközre és játékoshoz eljusson. A Diablo Immortal Technical Alpha Apple eszközökön és Android készülékeken játszható lesz, és a következő minimumkövetelményekkel rendelkezik:

Android minimális követelmények

  • CPU - Snapdragon 710 / Hisilicon Kirin 810 és újabb
  • GPU - Adreno 616 / ARM Mali-G52 és újabb
  • RAM - 2 GB RAM és nagyobb
  • Verzió: Android OS 5.0 (Lollipop) és újabb

Apple minimumkövetelmények

  • iPhone 8 és újabb
  • Verzió: iOS 12 és újabb

Miért csak négy karakterosztály?
A Diablo Immortal hat játszható osztállyal indul - a barbár (barbarian), a démonvadász (demon hunter), a szerzetes (monk) és a varázsló (wizard), valamint a keresztes (crusader) és a necromancer. Azt tervezzük, hogy a jövőben még több új osztályt adunk a játékhoz. A technikai alfa játék tesztelését az első négy osztályra összpontosítjuk, mivel a másik két osztály még finomhangolás alatt áll.

A Diablo Immortal mely részei ingyenesek, és mit kell megfizetnem?
A Diablo Immortal ingyenesen játszható - amely magában foglalja az összes történetet, osztályokat és annyi játékmenetet, amennyit csak akarnak a játékosok - soha nem korlátozzuk a játékidőt. Minden jövőbeni tartalom ingyenes lesz, beleértve a további történeteket, az új osztályokat és az új zónákat. Az opcionális játékon belüli vásárlások soha nem akadályozhatják a haladást vagy a játék élvezetét - csak kiegészítik az alapjátékot. 

Mikor jelenik meg a Diablo Immortal?
Jelenleg nincs közzétételi dátumunk.

 

Forrás: Blizzard