Diablo Immortal: Rejtett helyeket fedeztek fel Westmarchban!

Diablo Immortal: Rejtett helyeket fedeztek fel Westmarchban!

Nermrég jelent meg a PCGamesN oldalán két olyan hír, amelyek még a „veterán” Immortal játékosok számára is érdekesek lehetnek. Mindkét cikk Westmarch városának eddig rejtett vagy gondosan rejtegetett helyeivel kapcsolatos információkat tartalmaz.

 

Titkos szobára bukkant egy játékos

A Diablo Immortal egyik játékosa, Mayfe1337 azt állítja, hogy felfedezett egy titkos szobát Westmarchban. A játékos elmondta azt is, hogyan leltek rá a helyre: nemrégiben streamelték a játékot a Discord párbeszédablakán keresztül. Westmarch körüli séta közben a játék hirtelen elkezdett "megőrülni", lehetővé téve számukra, hogy kilépjenek a térkép határaiból, és beléphessenek egy kicsi, meglehetősen hangulatos kinézetű tavernába vagy boltba. Megpróbáltuk megtalálni a pontos helyet a Mayfe1337 eredeti képén látható mini-térkép és a Westmarch nagyobb térképei között, és úgy tűnik, hogy ez az Armory mögött van, közvetlenül a kovács mellett.

A képen látható, hogy a szoba meleg, szépen megvilágított, és olyan dekorációval rendelkezik, mint egy ruha- vagy páncélbolt.

Ha jobban megnézzük, akkor bárki körbejárhatja a „boltot” Westmarchban és megpillanthatja a belső teret – különösen a jobb alsót, ahol a két páncélos próbababát az ablakon keresztül. Az a szokatlan, hogy az egész belső teret teljesen lemodellezték, mintha a térkép egy kihasználatlan része lenne, aminek nagyobb célt kellene szolgálnia. Biztos, hogy ha csak kívülről látnánk ezt a boltot, akkor csak a látható rész lenne ennyire részletgazdag, de az egész épület egy teljes helyszínként van megjelenítve, világítással, eszközökkel és kellékekkel. Ahogy Mayfe1337 feltételezi, ez annak a jele lehet, hogy új bolt érkezik, talán egy jövőbeli frissítés során.

Az üzlet azonban lehet, hogy a Diablo Immortal alfa verziójának maradványa, amikor a térkép különböző részei nyitva voltak, majd később a játék frissítése és módosítása miatt bezárták. Akárhogy is, mivel a rejtélyes Westmarch bolt a teljesen kialakult a játékban maradt, valószínűleg a Blizzardnak tervei vannak vele a jövőben.

 

Deckard Cain titkos oltára

Az egyik játékos felfedezte, hogy Cain műhelyében egy zárt ajtó mögött egy helyiség lehet. A Diablo Immortal játékosai elhatározták, hogy feltárják a szobában rejlő rejtélyeket – különösen azért, mert a játék egy új bővítésére utalhatnak.

A u/TheGreatPilgor redditor által felfedezett szobában láthatóan egy hátborzongató, lila árnyalattal világító oltár található, egy nyitott könyv mellett egy talapzaton. Könyvespolcok borítják a helyiség falait, valamint számos kopott pergamen furcsa szimbólumokkal.

Az egyik kommentelő azzal viccelődik, hogy a könyv a "101 finom módszer az emberek főzésére" címet viseli, addig egy másik szerint az oltár "craft-pult lehet egy jövőbeli bővítéshez", majd kijelenti: "Kíváncsi vagyok, mi van nagy ajtó mögött Westmarchban, mivel a mögötte lévő terület már körvonalazódik a térképen."

 

Forrás: PCGamesN / PCGamesN

Fordítás: CsZCsaba