Diablo IV: Abattoir of Zir - minden tudnivaló MAGYARUL

Összefoglaló a Diablo IV fejlesztőinek november 30-i Campfire Chat beszélgetése során elhangzottakról

Diablo IV: Abattoir of Zir - minden tudnivaló MAGYARUL

November 30-án egy újabb Campfire Chat-et (tábortűz beszélgetést) tartott a Blizzard és ebben a Diablo IV első szezonális végjáték-eseménye, az Abbatoir of Zir volt a főszereplő. A kiadó munkatársai a játék több újítását is szóba hozták ezen kívül, különös tekintettel a Midwinter Blight eseményre.

Adam Fletcher, a közösségért felelős társigazgató, Joe Shely játékigazgató és Joe Piepora társjátékigazgató részletesen bemutatták a félelmetes kihívást jelentő endgame-dungeont, amely december 5-én érkezik az Abattoir of Zirben. Ellátogathattunk a Fractured Peaks fagyos vidékeire és megmutatták nekünk a Frigid Husks és a Blightfiend nevű szörnyeket, amelyek most a Red Cloaked Horror (Vörös Köpenyes Rém) tiszteletére járják a földet. A fejlesztők megerősítették, hogy jövőre változások érkeznek a tárgyak terén és a stream végén egy kérdezz-felelekben válaszoltak a játékosok kérdéseire.

Ha szeretnétek megnézni a teljes Campfire Chatet az összes részletért, nézzétek meg az alábbi videót:

Aki nem szeretné végignézni, az egy magyar nyelvű összefoglalóban felzárkózhat NexT klántársunk videójából:

 

Abattoir of Zir

December 5-én kezdetét veszi a Diablo IV eddigi legbrutálisabb kihívása, mely személyesen magától a sötét mestertől, Zir-től származik. Ez a csúcs-kihívás azokra a vándorokra vár, akik már teljesítették a Season Journey feladatait. Egy-egy dungeon sikeres teljesítéséhez 10 percetek lesz, le kell győznötök a benne lévő borzalmakat és Zir hűséges vérkeresőit. Az egyes próbák teljesítése után egy még nehezebb kihívás vár majd rátok...

 

Készüljetek fel a vágóhídra

Gyűjtsétek össze minden erőtöket, mielőtt beléptek Zir vágóhídjára. A World Tier IV. szintű kihívás Sanctuary legbátrabb hőseinak próbára tételére szolgál.

A játékosoknak előbb a Season Journey összes fejezetét teljesíteniük kell, mielőtt az Abattoir of Zir küldetést elkezdik. Ha az utazást teljesítettétek, feloldjátok a Bloodforged Sigil (Vérrel kovácsolt pecsét) elkészítéséhez szükséges receptet. Készítsétek el ezt az okkultistánál, majd nyissátok meg a Visceral Channel-t Ked Barduban, ami hozzáférést biztosít a vágóhídhoz.

Az Abattoir of Zir lesz a Season of Blood eddigi legkeményebb kihívása - mindössze 10 percetek lesz arra, hogy elég ellenséget pusztítsatok el és megidézzétek majd megöljétek az utolsó Vérkeresőket.

Ha sikeresen teljesítettétek a Zir vágóhídjának minden szintjét, megkapjátok a receptet a következő szint Bloodforged Sigil pecsétjének elkészítéséhez. Az Abattoir of Zir első szintjének teljesítése feloldja a Tears of Blood (A Vér könnyei) Unique Glyph-et.

 

Tears of Blood - A vér könnyei

Tears of Blood egy rendkívüli erejű, egyedi glyph, amely elengedhetetlen lesz a vágóhíd különböző rémségeinek legyőzéséhez.
Egy ilyen hatalmas képességű tárgyért magas árat kérnek - A Tears of Blood glyph-hez lényegesen több XP (tapasztalat) szükséges, mint egy tipikus Paragon glyph-hez. Szerencsére, ha mélyebbre ásod magad az Abattoir of Zir-ben, hatalmas mennyiségű Glyph-tapasztalatot szerezhetsz cserébe.

 

Újabb és újabb mélységek

Az Abattoir of Zir első szintje egy 100-as szintű Nightmare Dungeon nehézségéhez hasonlít. Onnan kezdve a kitartást és a ravaszságot kell kihasználnotok, hogy előrébb tudjaok lépni. Minden egyes új szint megerősíti a várakozó szörnyeket, amely újra és újra erősebbek lesznek minden egyes alkalommal, amikor lejjebb ereszkedtek a vágóhídban.

A Bloodforged Sigil és a Abattoir of Zir egyaránt 25 szintes lehet és mindegyik szint egyre nehezebb, mint az előző. Készülj fel, vándor, sok mindent kell még megtanulnod...

 

Fordította: CsZCsaba

Forrás: Blizzard News