Tagfelvétel

Közösségünk klánjai folyamatosan keresik a magyar játékosokat

Tagfelvétel

A Hungarian Heroes közösség folyamatosan fogadja azon magyar játékosokat, akik hosszútávon szeretnének egy régóta együttjátszó, összetartó, barátinak mondható társaság tagjai lenni.

Rólunk erre a linkre kattintva olvashatsz pár mondatot, az elérhetőségeinket pedig ezen a linken találod.

Több játékszekcióban, az alábbi játékokban vagyunk jelen többé-kevésbé szervezetten, de folyamatosan szeretnénk bővíteni a repertoárt.

 

  • [HH-DIABLO]

Diablo III-as klánunk a Hungarian Heroes közösség bölcsője. A közösség magja ebben a játékban jött össze és sokan még mindig itt játszanak. Klánunk a magyar D3-közösség meghatározó tagja, PC-n, Softcore seasonban játszunk.

A HH-DIABLO szekció részletes tagfelvételi felhívása >>>

 

  • [HH-POE]

Path of Exile klánunk valójában egy nagyon régóta létező klán, az egyik legismertebb magyar PoE-streamer, Crittias_TM "Noob Zone" nevű klánjának az alapjain létesült, a "Bänditas" klán és a HH PoE-játékosainak bevonásával.

A HH-POE szekció részletes tagfelvételi felhívása >>>

 

  • [HH-STEAM]

A Steam-szekció jellemzően olyan, kisebb játékosbázissal rendelkező játékokkal foglalkozik, amelyekben nincs klánrendszer. A fenti játékokat kizárólag Steamen keresztül érjük el és a klánt egy Steam-csoport helyettesíti. A partizáshoz TeamSpeak-et használunk.

A HH-STEAM szekció részletes tagfelvételi felhívása >>>

 

 

Partnereink

 

[HH-GOT] Game of Thrones Winter is Coming Hungary

A Game of Thrones: Winter is Coming nevű közösségi böngészős stratégiai játék legnagyobb magyar kláncsaládja. Többszáz magyar játékos három klánban játszik együtt, discordos koordinációval.

Részletek >>>

 

Magyar D2 közösség

Egy nemrég elstartolt közösség a legendás Diablo II Project Diablo 2, Path of Diablo, Median-XL és Leoric's Castle nevű modjainak magyar játékosai számára

Elérhetőségük: https://discord.gg/7P9mw2t2gP