D4: Diablo visszatér!

Luis Barriga Game Director és John Mueller Art Director elejtettek pár mondatot a játékhoz tervezett kiegészítőKről

D4: Diablo visszatér!

A Diablo IV olyan valami, amire a rajongók már nagyon régóta vártak. Luis Barriga Game Director és John Mueller Art Director leült az AusGamers-szel és elbeszélgettek a játék elsőszámú ellenfeléről és a jövőbeni kiegészítésekről.

Minden új bővítés egy új ellenfél köré épül, és biztosan állíthatjuk, hogy a Blizzard fejleszti a sorozatot. A Diablo volt a főellenség az első verzió óta; a negyedik részben Lilith lesz az, de Diablo visszatérését tervezik egy későbbi kiegészítőben.

„Láttuk, hogy Lilith egy olyan karakter, aki köré egy történetet építhetünk” - magyarázza Luis Barriga. „Azt szeretjük Sanctuary-ban, hogy ezeknek a történeteknek a magvait már elültettük. Gazdag háttérsztori található a novellákban és a regényekben, ezért úgy döntöttünk, hogy közelebbről megvizsgáljuk a teremtés mítoszát. Úgy éreztük, hogy Diablo-val már korábban harcoltunk, és Diablo mindig visszatér - tehát adott volt a helyzet, hogy megnézzük, milyen más lehetőségeink vannak"

"A Diablo IV olyan, mint egy könyv első fejezete" - tette hozzá John Mueller. „Nagy történetet akarunk elmondani, és remélhetőleg nagyon hosszú ideig mondjuk majd. Úgy kezeljük, mint egy könyv első fejezetét, és Lilith-et mint egy kulcskaraktert ebben a történetben. Nagyszerű érzés tudni, hogy itt van az összes többi karakter, amelyek visszatérhetnek a jövőben, vagy olyan új karakterek, amelyeket még nem láttunk. ”

Mueller el is magyarázta, mit jelent az, hogy a Diablo IV az első fejezete a könyvnek. Az Art Director az eddigieket még azzal is fokozta, hogy a Diablo IV-nek a jövőben kiegészítői lesznek és ismert valamint új nevek kerülnek elő.

Forrás: BattleChat

Fordítás: CsZCsaba / Szicsi