Máris beérkezett egy javítócsomag a Torchlight III-hoz

A játékosokat értesíteni fogják, ha letölthető

Máris beérkezett egy javítócsomag a Torchlight III-hoz

Rengeteg játékospanasz érkezik a Torchlight III korai hozzáférésű verziójához és ez bizony a Steam-értékelesekben is meglátszik. Vannak akik a szerverekre, míg mások a temérdek bug-ra panaszkodnak. A fejlesztők feljegyeznek mindent, tételesen reagálnak, megvonták az első hét mérlegét, sőt már el is kezdték a foltozást.

Helló Torchlight játékosok!

Ma kiadtunk kisebb javítást, amely jónéhány kritikus problémát megválaszol. Tisztában vagyunk számos problémával, amely érintheti a játékosokat, és továbbra is információt és frissítéseket fogunk nyújtani a jelentett kérdésekről és javaslatokról. Ennek a javításnak nincs dátuma, a játékosokat értesítjük, ha az új verzió letölthető.

Általános

 • A top 3 szerver és a top 2 kliens gyakori összeomlása javítva.
 • Jelentősen csökkentettük a spam üzeneteket a játékszerver és a parti-kiszolgálás között, ezáltal megvönekedett a parti-állapot frissítés sebessége.
 • A "Ridiculous" nehézséget veszélyesnek fogják érezni a játékosok. A championok és a bossok nagyobb sebzést osztanak ki ezen a nehézségen, miközben a játékosok által kiosztott sebzés alig kevesebb mint a "Painful" nehézségen.
 • Néhány esetben a játékosok karakter- vagy háziállatneveket nem latin karakterjelekkel adhattak meg, amelyeket a szolgáltatás elutasít (helyes!), De a játék kliens megengedi (nem helyes!). Ennek eredményeként a játékosok olyan karakterrel rendelkeztek a listájukban, amely helyesnek tűnt, de soha nem engedték be a játék világába. Ha van olyan karakter, aki még soha nem volt képes belépni a játékba, valószínűleg ez a hiba; ezt a karaktert törölve, és új megengedett névvel készítve megoldódik a hiba.

Küldetések

 • Javítva az "Untangled Web" küldetés hibája, miszerint a játékosok elakadhatnak, és nem tudják megmenteni a Wolframot, ez pedig megakadályozza az előrehaladást.
 • Kijavítva a Reliquary küldetés hibája, amelyben Ember Core nem essett a Boss mobjairól.

Környezet

 • Bugswat Burrow lánca már nem elérhető. Ez megakadályozta a játékosokat abban, hogy interakcióba lépjenek vele.

Felszerelés

 • Az italok vásárlásának költségei a vendortól 80 gold-ra csökkentek

Karakterosztályok és képességek

 • Ideiglenesen eltávolítottuk a behúzható hatást a Forged Vent: Vortex Bomb skillből. A szörnyeket a karakter ütközésébe mozgatták, és gyakran a helyére rögzítették a játékost a skill felhasználása után. Van egy javítás az ütközési viselkedéshez, amely további tesztelést igényel a kiadás előtt.
 • Amikor kiadjuk a javított ütközést, a Vortex Bomb visszakapja a behúzó hatást.
 • A Forged-karakterek már nem akadályozzák meg a többi játékost abban, hogy átfussanak rajtuk.

Mint mindig, áttekintheted / jelentheted a hibákat és egyéb visszajelzéseket a Támogatási Központunkban, és hamarosan találkozunk a határvidéken!

Echtra Bean

Forrás: Steam
Fordítás: CsZCsaba