Elindult a Maxroll, a Diablo III játékosok új Bibliája!

Rhykker, Wudijo, Raxxanterax, sVr, Northwar és Rob egy site-on!

Elindult a Maxroll, a Diablo III játékosok új Bibliája!

Elindult a Maxroll, egy új weboldal a Diablo III játékosai számára. Az eddigi felhozatallal sem lehettünk elégedetlenek, mind az icy-veins, a diablofans, a blizzplanet, a purediablo, vagy éppen maga a reddit, kiváló forrásként szolgáltak a játékosok számára. Valami hiányérzetünk azonban mégis akadt: ez pedig a buildek terén volt. A diablofans remek buildkészítővel rendelkezik, de rendkívül sok a hibás feltöltés, így a valóban hasznos tartalom elveszik, az icy-veins pedig sokszor elméleti szintű buildeket tett fel, amelyekből hiányzott a gyakorlati megközelítés. Sokan a nagyobb tartalomkészítők youtube csatornáin vadászták össze a d3planneres buildeket, így persze rögtön videót is találtak hozzá, de a helyzet szép lassan kezdett egyre kaotikusabbá válni.

Ezen a helyzeten változtatott most egy csapat a Maxroll létrehozásával. A legismertebb Diablo III-as tartalomgyártókat (Rhykker, Wudijo, Raxxanterax, sVr, Northwar, Rob) egy site alá terelték és megállapodtak a d3planner készítőivel is. Az eredmény egy minden szempontól gyakorlatias, brutális tudásbázis.

Íme a bemutatkozásuk:

Üdvözöljük a Diablo Közösséget! Nagy örömmel mutatjuk be nektek ezt a szívünk számára nagyon kedves projektet. Hónapok óta tartó véres, verejtékes munka után örömmel osztjuk a Maxroll-t, egy új Diablo III weboldalt, amely minden játékost segít a kezdőktől a profikig. Célunk egy egyszerűen használható, tiszta és hatékony site létrehozása volt, ahol a játékosok megszerezhetik a szükséges információkat. Ugyanakkor ez egy olyan forrás is, amelyet órákon át lehet felhasználni, hogy mélyebbre merülhessetek a Diablo III mechanikájába, és teljes mértékben elsajátíthassátok a játékot.

A Maxroll a Diablo közösségen belül a tartalomkészítők együttműködésével jött össze, hogy összefogva útmutatók és források készítésével segítsék a játékosokat a lehető legtöbbet kihozni a játékból.

Néhány új szolgáltatás, amelyet a Maxrollon láthattok: D3Planner Twitch kiterjesztés, Paragon kalkulátor, globális ranglista, build útmutatók, játékmechanikai magyarázatok és még sok más minden! Partnerségbe kezdtünk Riv-vel, a D3Planner build-tervező készítőjével, hogy elősegítsük a Diablo-közösség felbecsülhetetlen erőforrássá vált amúgy is robusztus szolgáltatáskészletének bővítését. Irány a maxroll.gg/d3planner aloldal, ahol megtekithetitek, hogyan alakítottuk át a D3Plannert, hogy korszerűbb és csiszoltabb élményt nyújtsunk a felhasználónak. Mostantól menthetitek a profilokat egyes kategóriákba a könnyű keresés érdekében, valamint néhány kattintással visszaállíthatók a profilok az előző szezonális témákra. Minden eszköztipp frissült, így a felhasználó könnyebben részletes információkat kaphat. Ezenkívül megoldottunk néhány problémát és továbblépve elkötelezettek vagyunk a D3Planner és különösen annak mechanikája naprakészen tartása mellett. Együtt arra törekszünk, hogy a D3Plannert egy újabb szintre emeljük, és alig várjuk, hogy meghallgassuk a közösség visszajelzéseit.

Mivel nyakunkon a 22. évad, örülünk, hogy időben elindíthatjuk az oldalt és várakozással tekintünk a közösség szolgálatára az elkövetkező évadokban!

Tisztelettel: A Maxroll csapat