Path of Exile: Echoes of the Atlas - Minden, ami az új ligáról tudható (MAGYARUL)

Path of Exile: Echoes of the Atlas - Minden, ami az új ligáról tudható (MAGYARUL)

PATH OF EXILES: ECHOES OF THE ATLAS

A Path of Exile: Echoes of the Atlas ligában még nagyobb irányítást kapunk az end-game során. Az Atlas összes régiója kap egy saját passzív fát, ahol mi dönthetjük majd el, hogy mit is szeretnénk előnyben részesíteni. Ez minden régióban más lesz. Szót kell ejtenünk még az új craftolható watchstone-okról, amiket sajátkezűleg készíthetünk el és akkor még ott Maven is az új end-game boss, ahol egyszerre akár 10 véletlenszerűen választott map bossal kell majd megküzdenünk. Az end-game tartalom mellett alkalmunk lesz felfedezni a veszélyes, ám jövedelmező Rituálékat, amik a Ritual League nevet kapták, a 19 továbbfejlesztett Ascendancy osztályt, erős új itemeket és még sok mást.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

THE MAVEN

Amikor az Eldert elzárták, a Világok Atlaszának határain túlságosan messze lévő entitások tudomásul vették ezt és figyelmünket felénk fordították. Az első ilyen látogató a Maven nevű entitás. Arra éhezik, hogy tanúja lehessen a túlélésért folytatott harcunknak az Atlasz legveszélyesebb ellenségei ellen. Fogadd el a kihívását, hogy próbára tedd a tehetséged és halandóságod! Ha érdemesnek bizonyulnál, ízelítőt kínál majd hatalmas erejéből.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

BIZONYÍTSD BE A KÉPESSÉGEIDET!

Ha három map boss-t megölsz Maven jelenlétében, meghívást kapsz a birodalmába, ahol azt kéri tőled, hogy mindhárom boss-al egyszerre birkózz meg. Ha sikerül, nem ér véget a küldetés, mivel ezután 4, 5 majd 6 és végül 10 boss-al kell szembenézned. Csak ezután lesz lehetőséged találkozni az új főellenséggel, személyesen Maven-nel.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

NYISD KI AZ ATLAS PASSZÍV FÁIT!

Vedd át az irányítást az Atlasz felett azáltal, hogy kinyitod a régiókhoz tartozó passzív fákat. Ezek növelni fogják a tartalmat és a jutalmat egyaránt, miközben te felfedezed az Atlasz egészét.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

FEDEZD FEL AZ ENDGAME JUTALMAKAT!

Az Echoes of the Atlas liga bemutatja nekünk a craftolható Watchstone-ok három típusát: Platinum / Titanium / Chromium. Ezek az értékes endgame tárgyak lehetővé teszik, hogy fejleszd az Atlaszod és meghatározzák, hogy milyen típusú jutalmakat találhatsz majd. Akik képesek lesznek megszerezni ezeket, rá fognak jönni, hogy mennyivel is jobbak a szokásos Watchstone-nál. Például: tradelhetőek lesznek, tehát kereskedhetsz velük. Nem jár le használatuk, mint Sirustól megszerezhető Unique Watchstone-nak. Halmozódnak az előnyeik.

Egy másik endgame jutalom lesz a Maven’s Orb, ez pedig a két vagy több befolyásmódosítóval rendelkező itemeket érint. Ha ilyen itemen használjuk, véletlenszerűen frissíti az egyik ilyen befolyásoló módosítót, és eltávolítja a többit. Ha a frissítés alatt álló módosító már a legmagasabb szinten van, akkor új, magasabb szintre vált.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

FEDEZD FEL A TIZENEGY ÚJ MAPOT!

Tizenegy új map és ezzel új map boss lett hozzáadva az Atlaszhoz. Ide tartoznak a könyörtelen új helyek, például a Dry Sea, Forking river, Frozen Cabins and Grave Trough.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

JÁTSSZ A RITUÁLIS LIGÁBAN!

A hús, a vér és az izom csavart tornyai most szétszórva állnak Wraeclast táján. Eredetük és céljaik ismeretlenek, látszólag éhségük van a vérre és a halálra, és hajlandók gazdagon díjazni azokat, akik képesek ezt kielégíteni.

A Rituálé egy harci bajnokság, amely szembeállít mind a Rituális Oltár hatalmaival, mind a szörnyek fokozódó hullámaival, amelyek egy Rituális Körbe vannak zárva. Egy terület minden egymást követő Rituáléja nehezebb és jobb jutalmakat kínál.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

SZEREZZ RITUÁLIS JUTALMAKAT!

Amikor szörnyeket ölsz meg egy rituálé során, Tribute pontokat kapsz ezért, amelyet különféle csábító tárgyakra és jutalmakra költhetsz. Ezen jutalmak között új Ritual Base típusokat találsz, amelyek nagyon erős módosítókat párosítanak kihívást jelentő hátrányokkal. Használhatsz Tribute-ot a felajánlott új jutalmak elfogadásához vagy a kiválasztottakat megtarthatod későbbre, ha nincs elég pontod megvenni.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

FOKOZD A RITUÁLÉT!

A végjátékban szerezhetsz rituális vesseleket. A rituálé végeztekor a megölt szörnyeket be lehet zárni a vesselekbe, amiket majd később a mapok mellé be lehet helyezni. Legfeljebb négy vesselt helyezhetsz el a map device-ban egy map mellé, ezáltal jelentősen megnövelve ezeknek a Rituáléknak a nehézségeit és a jutalmakat.

A vesselek jelentősen megnövelik a szörnyek sűrűségét, ami nagyon hasznos lehet a kimaxolt mapokon, amelyek olyan mechanikával rendelkeznek, mint a Beyond és a Delirium.


(A képre kattintva képgaléria nyílik)

TAPASZTALD MEG AZ ÚJ KÉPESSÉGEKET!

Amellett, hogy kiegysúlyozták az Ascendance osztályokat, jelentősen átdolgozták a Deadeye-t az Elementalist-ot és az Inquisitort. Ezeknek az átdolgozásoknak az volt a célja, hogy egyes Ascendancy passzív fákon belül újra osszák az erőt, így rengeteg új módszer állhat rendelkezésünkre a „száműzött” karakterek felépítéséhez.


HASZNÁLJ ÚJ, ERŐTELJES TÁRGYAKAT!

A craftolható watchstone, a Maven’s Orb és a rituális alaptípusok mellett bemutatták a Hydrosphere Skill Gemet, a Trinity Support Gemet, 13 új Unique itemet és pár új Divination kártyát amelyeket a támogatók terveztek.

SZÜRETELJ!

Visszatért a Harvest. Viszont ahelyett, hogy saját Sacred Grove-ot kellene telepíteni és kezelni, portálokat fedezhetsz majd fel a betakarításra előkészített kertekbe (csak egyféle magot/ágyást (sárga / lila / kék) lehet learatni). Minden egyes opció közül gondosan mérlegelni kell a nehézségeket mielőtt választanánk. Ha sikerül megölni a szörnyeket jutalomban részesülünk.

TERVEZD MEG A TÖKÉLETES RABLÁST!

Az új ligában a Heist conctract-ok Act 6-tól kezdenek el esni. A zsiványok gyorsabban fognak fejlődni, a markerek nagyobb stackekben fognak esni és a unique contractokat mostantól a smuggler's cache-ben is tárolhatjuk, amint az a küldetés elérhetővé válik.

TÁMOGASD A PATH OF EXILE-T

A nemrégiben megjelent Core Pack támogatói csomagok mellett két új csomagot is piacra dobtak a fejlesztők, hogy megünnepelhessük az Echoes of the Atlas és a rituális liga kiadását: a Renegade és a Faithsworn csomagokat. Két árajánlat áll rendelkezésre mindegyikhez, és pontok tömegét, valamint számos exkluzív mikrotranzakciót tartalmaznak, például páncélkészleteket és karaktereffektusokat. 

 

A Path of Exile : Echoes of the Atlas január 15-én 20 órakor (CET) indul PC-n, január 20-án pedig Xbox és PlayStation konzolokon.

 

Íme egy összefoglaló videó a 3.13-as Echoes of the Atlas kiegészítőröl.  A Ritual ligával kapcsolatos információkat még nem tartalmazza:

És íme a 3.13-as Ritual liga összefoglalója, ami tartalmazza a Harvest és Heist módosításokat is. A mechanika még változhat majd az első hetekben, mialatt a játékosok tesztelik azt.

Crittias Patch Notes és Ascendancy elemző videója:

 

Forrás: pathofexile.com / Crittias_TM

Fordítás: VARI

Videó: Crittias_TM

 

Kapcsolódó:
Path of Exile: Echoes of the Atlas Trailer