PoE: Elérhető a Warlord Mystery Box

PoE: Elérhető a Warlord Mystery Box

A Warlord Mystery Box 38 új, brutális kinézetű kozmetikai hatást tartalmaz, amelyek közül sok kombinálható, így létrehozva a két terv keverékét a karakter még mélyebb testreszabhatósága érdekében.

Minden Mystery Box 30 pontba kerül, és egy mikrotranzakciót garantál, amelynek értéke megegyezik vagy nagyobb, mint a dobozé. A doboz lehetséges tartalma 30 ponttól egészen 320 pontig terjedhetnek! Az átlagos jutalom 110 pontot ér, ami több mint háromszorosa a doboz költségeinek. A Mystery Box mikrotranzakciói nagyjából egy hónappal a Rituális Liga befejezése után lesznek elérhetők a Store-ban.

Mi van a Warlord Mystery Box-ban?

A mikrotranzakciók ritkaságuk szerint három osztályba sorolhatók: rare (20%), uncommon (35%) és common (45%)

Jutalmak kombinálása

A Mystery Box mikrotranzakciói közül sok kombinálható. Például, ha a Misery és a Suffering páncélt is megszerzi valaki, akkor ezeket kombinálva megkapja ezek keverékét, a Despair Body Armourt.

A mikrotranzakciós tárhely az "M" billentyű lenyomásával tekinthető meg, a kombináláshoz meg kell keresni a kívánt elemeket, majd kattintani a jobb felső sarkában található kis arany szimbólumra. Ezzel az alább látható kombinációs képernyő ugrik fel:

Az elemeket az egyesítés után nem lehet különválasztani, ha a megtekintett mikrotranzakcióban nincs arany szimbólum, ez azt jelenti, hogy vagy meg kell szerezni a pár másik felét, vagy nem lehet kombinálni egy másik elemmel.

A kombinálható mikrotranzakciók a páncélkészlet darabjai, köpenyek, szárnyak, portálok, sisakrögzítők, lábnyomok és skilleffektek (a Suffering Toxic Rain és a Misery Shield Charge egyesíthető a Despair Herald Effect-be).

Ezek a tételek a Store-ban is elérhetők lesznek körülbelül egy hónappal a Rituális Liga befejezése után. A vételáruk az eredeti mikrotranzakció kétszerese lesz.

A Mystery Box kinyitása

A Warlord Mystery Box megvásárlása után megtalálható lesz a mikrotranzakciós stash "Consumable” részében. A dobozoknak véletlenszerű jutalmai vannak: egyes elemek ritkábbak, mint mások (a fent felsoroltak szerint). A mikrotranzakciós értéken kívül nincsenek garantált lootok és ismétlődő elemek is lehetségesek.

 

Forrás: pathofexile.com