Új Event a Diablo Immortalban! Bemutatkozik a Dawn of Damnation

Új Event a Diablo Immortalban! Bemutatkozik a Dawn of Damnation

Csak a rettegés követi Skarn, a Terror Hírnökének nyomát, amint letarolja Sanctuary világát. Ellenállás nélkül. Skarn erői felemelkedtek a Pokolból és rettenetes rombolást végeztek a Nyugati Királyságban. Westmarch az egyetlen bástya, amely megállítja a pusztítás könyörtelen hullámát. Ki fog szembeszállni a Kárhozat Urának csatlósaival? Ki fog ellenállni ennek a gonosz ámokfutásnak?

Sanctuary hősei! Háború vár rátok! Hívjátok szövetségeseiteket, élesítsétek pengéitek, és készüljetek! Hírnév és zsákmány vár azokra, akik legyőzik ezeket az ellenségeket a Kárhozat Hajnalán!

FIGYELEM: A Diablo Immortal még fejlesztés alatt áll. A játék tartalma a zárt béta verzióban nem végleges, és változhat.

 

Dawn of Damnation - A kárhozat hajnala

Megérkezett a Dawn of Damnation esemény. A Diablo Immortal zárt béta teszt résztvevőinek lehetőségük lesz kihívni Skarn félelmetes erőit. Gyűjtsd össze barátaidat vagy állj egyedül az invázió ellen! Megkezdődött a harc a Sanctuaryért: két hétig folyik a harc közted és Skarn hordái között!

Gyűjtsd össze az ügyességed, és készülj fel! Ezeknek az ellenségeknek a legyőzése nem könnyű feladat, a játékosoknak legalább 30-as szinten kell lenniük (a Codex-feladatok elvégzése nagyszerű módja a 20-29-es szint elérésének) hozzá.

Azok a hősök, akik megfelelnek a kritériumoknak, felkérést kapnak arra, hogy fogadjanak el egy küldetést Westmarch városában, amely elindítja ezt az eseményt. Miután segítettek Westmarch legjobbjainak a démoni horda kiűzésében, ezek a játékosok a következő néhány hétben napi küldetések sorozatán (akár heti 42 küldetés) keresztül haladhatnak előre.

A csábító jutalmak és kincsek bőségesek lesznek azok számára, akiknek sikerül felszabadítani Sanctuaryt. A küldetések teljesítésével az elkárhozottak fillérjeit (Obols of the Damned) szerezheted meg, amelyeket beválthatsz kincsek megszerzésére (pl. Legendary Crest-ek, Gem-ek) az Event Shopban. Ezenkívül minden hős kiválthatja az Obolokat bizonyos mérföldkövek elérésekor. 

 

A kutatás folytatódik

A szerencse segítsen neked a gazdagság és a dicsőség keresésében! Ahogy a zárt béta folytatódik, szívesen látjuk, ha megosztod benyomásaid és visszajelzéseid az r/DiabloImmortal subredditen vagy más közösségi csatornákon keresztül. Ahogy haladunk előre a zárt béta verzióban, meghallgatjuk a visszajelzéseiteket, hogy egy fantasztikus Diablo-élményt teremtsünk.

Ha többet szeretnél megtudni a Diablo Immortalról, nézd meg weboldalunkat itt, vagy valós idejű frissítésekért kövesd hivatalos Twitterünket @DiabloImmortal !

 

Köszönjük Sanctuary hősei és jó szórakozást kívánunk a az ünnepi szezonban!

 

Forrás: Blizzard