Megjelent a Diablo II Median XL 1.4 Patch!

Egy új és hatalmas patch látott napvilágot a Diablo II valószínűleg legjobb, legnagyobb és legnépszerűbb modjához, a Median XL-hez

Megjelent a Diablo II Median XL 1.4 Patch!

cikkbe_diablo2median.jpg

Egy új és hatalmas patch látott napvilágot a Diablo II valószínűleg legjobb, legnagyobb és legnépszerűbb modjához, a Median XL-hez.

A szó, hogy "mod" nem fejezi ki teljesen a valóságot, mivel alapvetően teljes felújításról és átdolgozásról van szó, hatalmas mennyiségű új skillekkel (35 új skill karakterosztályonként), itemekkel (többezer), mechanikával, tartalommal (40 endgame-küldetés, új zónák, mint például a Mennyország, és egy küldetés, amely valójában visszavisz az időben és Diabloként játszható).

Az új patch csak néhány nappal ezelőtt jelent meg, és a hatalmas változtatásokon kívül ez azt is jelenti, hogy a mod körüli közösség sokkal aktívabb lesz a következő hetekben / hónapokban.

Azok számára, akik a szóló-játékot preferálják jó hír, hogy ezt megtehetik, de a drop rate úgy van beállítva, hogy a kereskedés felé irányítsa a játékosokat, vagyis önállóan szinte biztosan nem lehet mindent megszerezni. Egy másik rossz hír: valószínűleg ez a verzió sem támogatja a PlugY stash tab addont.

A Patch Notes az alábbi képre kattintva elolvasható a Median XL oldalán:

cikkbe_diablo2median3.jpg

Forrás: Icy-veins.com

Fordítás: CsZCsaba