Diablo 2: Resurrected - június 29-én bejelentés (?)

Egy, a Diablo IV bejelentéséről korrekt információkat szivárogtató csapat kijelentő módban beszél a Diablo II remaster változatáról

Diablo 2: Resurrected - június 29-én bejelentés (?)
Frissítés:

A hír sajnos NEM IGAZ! A Community Manager PezRadar a Redditen kommentelte: A Blizzard nem tervez bejelenteni semmit júniusban.

Nos. Adott egy híresztelés, miszerint a Blizzard készíti és még az idén kiadja a Diablo II felújított változatát Diablo 2: Resurrected néven. Minden adott, hogy higgyünk a pletykának: idén lesz a Diablo II kiadásának 20. évfordulója és egész véletlenül az Activision háza táján van egy csapat, akik régi játékok (sikeres) felújításában jeleskednek.

Ahogy az lenni szokott beindult a hírcunami, sokan sokféle információt osztanak meg ilyenkor és bizony sok a téves híresztelés is. Ilyen zsákutca volt az IGN: Summer of Gaming rendezvénye is, ahol, mint később kiderült a Blizzard nem is képviselte magát. Egy másik rendezvény, a Summer Game Fest is elég meredek pletykának tűnt, pedig időről-időre visszatért ez a rendezvény a hírekbe, sőt már az eredeti kiszivárgásban is ennek az eseménynek a neve szerepelt.

Most ismét a Summer Game Fest van a hírekben. Adott egy csapat, az Indie Kings, akik tavaly néhány pontos infóval rendelkeztek a Diablo IV-ről a Blizzcon előtt. Ismét hallatnak magukról: kijelentő módban, kérdőjelek nélkül írják blogjukon: június 29-én bejelentik a Diablo 2: Resurrected-et.

 

2020. június 29-én (a Diablo 2 20. évfordulóján) - a Summer Game Fest digitális videojáték esemény részeként a Blizzard bejelenti a Diablo 2: Resurrected-et.

Ha ellátogatsz a Summer Game Fest weboldalára, láthatod a Blizzard logóját a "Résztvevő kiadók" részben.

Diablo 2: Resurrected-et a Vicarious Visions fejlesztette ki, a Blizzarddal együttműködésben.

A gonosz újjáéledt!

 

Őszintén szeretnénk hinni, hogy igazuk van, a Summer Game Fest már bekerült a pletykákba és akkor az tévútnak bizonyult és az esetleges június 29-ei nagy bejelentésre most sem utal semmi az esemény oldalán. Rhykker mindenesetre hisz nekik: az ismert streamer Twitter-oldalán osztotta meg a blogbejegyzést.

 

Forrás: Rhykker Twitter / Indie Kings / Summer Game Fest