D2R: A rettegés 22 éjszakája

D2R: A rettegés 22 éjszakája

Ünnepi esemény vette kezdetét a Diablo II: Resurrectedben, a levegő felpezsdül a szeszélytől, talán még varázslatos is lesz. Ez A rettegés 22 éjszakája.

Bármennyire is kínos, egy örömteli felhívás járja át a Sanctuary-t, és az ünnepi légkört sugároz annak lakóira... vagy ez egy démoni trükk? Ez a túlvilági varázslat nem ad okot tűzszünetre a démonok és a halandók szüntelen konfliktusában, de mégis érezhető és minden bizonnyal felforgatja a hangulatot. Ennek az ünnepi csodának a felfedezése rajtad múlik – szánkózz hát át a Rettegés 22 éjszakáján a Diablo II: Resurrected ünnepi eseményén.

Tapasztald meg a démoni trükköket!

A varázslat folyamatosan változik napról napra, de szétterjed a természetben – még Sanctuary legbecsesebb írástudói sem tudják megjósolni, milyen rendellenességeket tartogathat a jövő.

December 13- tól , 11:00-tól január 4-ig, 11:00-ig (PST ) a Sanctuary világa 24 óránként megváltozik, új játékmódosítót tárva fel a játékon belüli A nap üzenetén keresztül. A rettegés 22 éjszakája ünnepi esemény a Classic Diablo II kivételével minden online játékmódban élvezhető.

Erőteljes zsákmány, egy csipetnyi rémület és minden nap egy új meglepetés vár rád a Sanctuary-ban az ünnepi időszakban. Kalandozz dicsőségben!

Kellemes Ünnepeket!
-A Diablo II: Resurrected Team

 

Forrás: Blizzard News