Diablo 4 Gold probléma, megnövekedett költségek a játékban. Tárgyalják az esetet.

Season 4 -ben , jelentős gold költségek.

Diablo 4 Gold probléma, megnövekedett költségek a játékban. Tárgyalják az esetet.

Sziasztok,
Diablo IV-ben drasztikusan emelkedtek például a Gem Crafting az Enchanting Masterworking költségei.

Tárgyalják az esetet.


Vtom fordítását olvashatjátok az alábbi cikkben. Külön köszönet érte.

A Diablo 4 negyedik szezonja a keddi megjelenése óta sok pozitív közösségi visszajelzést kapott. Azonban egyre több játékos - aki elérte a végjátékot - vette észre, hogy az arany mennyisége a szűk keresztmetszetet, amikor az új rendszereket, mint például a Masterworking-et használja. A Twitter/X-en Adam Fletcher, a globális közösségfejlesztési igazgató elismerte a problémát, és kijelentette, hogy a fejlesztőcsapat belsőleg tárgyalja a problémát.

A Season 4 itemizációs változtatásainak bevezetésével a Blizzard masszívan megnövelte az aranyköltségeket a fejlődési rendszerek többségében. Például mind az Imprinting, mind a Enchantolás sokkal drágább, mint korábban; azonban a drágakövek készítése mutatja igazán az aranyköltségek jelentős növekedését: Egy drágakő utolsó szintjének elkészítése (mint például egy royal gyémánt) a Diablo 4 korábbi szezonjaiban 50 000 aranyba került. A 4. szezonban ez a lépés önmagában 1 millió aranyba kerül - ami 2000%-os növekedést jelent.

Ennek eredményeképpen a játékosok nem csak, hogy viszonylag gyorsan kifogynak az aranyból - de a 4. szezonban nem kaptak "új módszereket" az arany farmolásra. Az aranytermelés egyik leghatékonyabb módja a Grim Favors teljesítése és a Tree of Whisper Cache-ek nyitása, mint például a Collection of Chaos vagy akár a Greater Collection of Chaos.

De ki akar a végjátékban Whispereket futni, amikor ehelyett csinálhatna Piteket vagy legyőzhetné a Tormented Bossokat, és használná az új fejlődési rendszereket?

Mi lenne a jó módja annak, hogy növeljük az arany értékét anélkül, hogy tönkre tennénk az egész gazdasági rendszert? Meg kellene-e követelni a játékosoktól, hogy elcseréljék a tárgyaikat, és összegyűjtsék az aranyat, amire szükségük van az olyan rendszerekhez, mint a Masterworking és a Enchanting? 
Ezt kérte a Blizzard :  " Írjátok meg nekünk a hozzászólásokban! " Így reméljük hamarosan megoldják ezt a problémát.

Forrás: Wowhead