Hoppá! A Diablo 4 már a spájzban van?

A játék (véletlenül) megjelent a Blizzard Launcherben

Hoppá! A Diablo 4 már a spájzban van?

Egy Azimuthus nevű felhasználó a Reedditre posztolt egy képet, amin állítása szerint a Diablo 4 letöltője figyelhető meg a Blizzard Launcherben. A letöltés nem lehetséges dekódoló kulccsal - ami azt jelenti, hogy ezt csak a Blizzard alkalmazottai érhetik el - valószínűleg csak a Diablo 4 csapata.

Ha ez valóban megtörtént, akkor valószínűleg a Blizzard-nál valaki hibát követett el, és véletlenül publikussá tette.

Mit is jelenthet mindez (mármint azon kívül, hogy megint valaki balfaszkodik)? Közel a van a Diablo 4 Beta? Nem valószínű, de jó esély van rá, hogy sokkal, de sokkal jobban áll a fejlesztés, mint amit jelenleg feltételezünk az eddigiek alapján.

Rhykker ennek a redditornak a megtalálásával foglalkozott legújabb videójában, és előadta saját spekulációs ötletét: „Diablo 4 demo érkezik a BlizzConline-on?” Rhykker ugyan nem támogatja ezt a spekulációt, de a Blizzplanet szerkesztője elképzelhetőnek tartja: „Számomra úgy tűnik, hogy azért, mert a BlizzCon az internetre kényszerült a COVID-19 miatt, ez a legjobb lehetőség arra, hogy a mérnöki csapatot és más csapatokat ráirányítsuk erre a bemutatóra.

Hogy lesz-e a játszható Diablo 4 demo a BlizzConline-on? Nos, ezt senki sem tudja. Azt viszont okkal remélhetjük, hogy nem 100%-ban lehetetlen a dolog.

 

Forrás: Blizzplanet