Diablo III vs. Diablo Immortal: Westmarch

Diablo III vs. Diablo Immortal: Westmarch

Szép lassan elérkezik az idő, amikor is össze kell majd hasonlítanunk a Diablo Immortal és a Diablo III összehasonlítható elemeit. Mindenek előtt azonban le kell szögeznünk: a két játék egy kicsit sem hasonlít egymásra, kb olyan, mintha a körte és a szilva között keresnénk hasonlóságot. Az egyik egy AAA ARPG, a másik pedig egy mobil MMORPG, szóval távolabb már nem is állhatnának egymástól.

Mégis, ugyanahhoz a franchise-hoz tartoznak, rengeteg ismerős karakter, helyszín és mob felbukkan pro és kontra. Vannak tehát olyan apróságok, amelyeket érdekességképpen a nagyérdemű elé lehet tárni, hátha pont ennyi hiányzik, hogy egy érdeklődő játékos esetleg kipróbálja egyik, vagy másik játékot.

Hamár helyszín... Kezdjük is az összehasonlítást a Diablo Immortal fő helyszínével, Westmarch városával, íme, így néz ki a játékban:

Tiszta, egyszerű, letisztult. Minden elérhető relatív gyorsan. És mindez hogyan néz ki a Diablo III ötödik fejezetében? Nos, íme:

Mit lehet erre mondani? Akik nem szeretnek eltévedni, azok finoman szólva sem kedvelik ezeket a mapokat (mármint az utolsó kettőt), pedig elég sokat kell rajtuk bolyongani. És most tessék elképzelni mindezt mobillal...

 

Fotók: Twitter / diabloii.net