A Path of Exile és a Halloween

Számos kozmetikai elemet szerezhettek meg

A Path of Exile és a Halloween

A szezonális Halloween-mikrotranzakciók már elérhetők korlátozott ideig a PoE üzletében! Hat régebbi mikrotranzakció és számos újdonság érhető el, amelyek segítenek a Halloween-hét megfelelő hangulatának megteremtésében!

A „The Devil Horns”, a „Bleeding Eyes”, a „Spider Web Cloak”, a „Spider Back Attachment”, a „Scare Mask”, az „Entombed Hideout” és az idei halloweeni különlegességek csak november 15-ig lesznek elérhetők az üzletben és nem térnek vissza a következő Halloweenig!

Itt az ideje, hogy feldíszítsd a rejtekhelyed Halloweenre! Az új „Hallowed Grave" (megszentelt sír) mindent tartalmaz, amit elvárhatsz egy halloweeni dekorációtól - izzó faragott sütőtök, hervadt fű és csontvázak.

Akik egy nevetést szeretnének a sikoltozás helyett, azokat érdekelheti az új „Dancing Skeleton” (táncoló csontváz) Pet. Megjelenése és vicces animációi révén a táncoló csontváz tökéletes társad lehet.

Ünnepeld a Halloween-t a Jack-o-'lantern dekorációval, a legfelismerhetőbb Halloween-funkcióval!

Ha valami dicsőségesebbre vágysz, akkor új Guillotine Portal effektünk tökéletesen megfelel neked!

Ha megfelelő kinézetet keresel erre az alkalomra, nézd meg egyhetes halloweeni akciónkat, amely több mint száz kozmetikai hatást tartalmaz, nagy kedvezménnyel.

Boldog Halloween-t mindenkinek!