Diablo IV Malignant Tier List: A Sorcik darálnak, mindenki más le van sz*rva

Íme a rangsor a Diablo IV 2. szezonjának 1.2.2-es javításában hozzáadott Unique Malignant gyűrűk és az egyes osztályok legnépszerűbb buildjei számára

Diablo IV Malignant Tier List: A Sorcik darálnak, mindenki más le van sz*rva

A Diablo IV 1.2.2-es javítása már elérhető a Season of Bloodban, és a játékosok egyenesen Varshanhoz tartanak, hogy farmolják az új, rosszindulatú (Malignant) gyűrűket. A legfontosabb dolog azonban az, hogy tudd, mennyire jól illeszkednek ezek a gyűrűk a buildedhez - és hogy szükséged lesz-e respec-re, hogy a legtöbbet hozd ki ezekből az erős Uniqe tárgyakból. Minden eddiginél több build lépett be a harcba, és olyan sok lehetőség van, hogy a dolgok túlterhelőek lehetnek - ezért a Wowhead buildenként rangsorolta, hogy mennyire hasznosak az új Malignant Ringek a legjobbtól a legrosszabbig.

Akár arról keresel információt, hogy egy adott Endgame build jó-e az karakterosztályodnak megfelelő gyűrűjvel, akár arra van szükséged, hogy két csábító lehetőség közül választhass, a Malignant Ring Build Tier Listánkban megtalálod a megfelelőt. Mind a felszerelés-affixek, a Malignant erő hasznossága és az aktuális meta buildek alapján rangsorolva, a lista alapján pillanatok alatt végig lehet nézni az endgame tartalmakat.

Ez a Malignant Ring Build Tier List a Diablo IV 1.2.2 patch aktuális információin alapul. Tekintettel arra, hogy a Blizzard gyakran küldött ki Hotfixeket és patch notes-t, módosulhat a lista, amint az információ bejelentésre kerül. A cikkünk nem fog módosulni, de a Wowhead oldalán lehet majd követni az egyes változásokat. Ez a Tier List arra szolgál, hogy a játékosok képet kapjanak arról, jelenleg milyen lehetőségeik vannak a szezonban.

Egyes osztályok nagyon örülnek, hogy kedvenc rosszindulatú erőik visszatérnek - mások viszont nem annyira. Míg ezek az új gyűrűk egyes buildek számára kivételesen erősek, másoknak egyáltalán nem jelentenek előnyt, míg több build egyszerűen nem tudja feláldozni egyik gyűrű-aspectet sem. Mindez az alábbi rangsorokban szépen látszódik.

A Tier List rangsort meghatározó betűjelzések a legjobbtól a legrosszabbig: S - A - B - C - D - F.

 

Barbarian - Ring of Red Furor

Tier List:

 

Druid - Airidah's Inexorable Will

Tier List:

 

Necromancer - Ring of the Sacrilegious Soul

Tier List:

 

Rogue - Writhing Band of Trickery

Tier List:

 

Sorcerer - Tal Rasha's Iridescent Loop

Tier List:

 

Ezek a benyomások a Diablo 4 Season 2: Season of Blood legnépszerűbb buildjeihez az egyes Unique Malignant Ringek erőssége alapján készültek. Ezek a rangsorok a rosszindulatú gyűrűk következő szempontjait veszik figyelembe:

  • Egyedi erő: Mennyire hatékony a rosszindulatú gyűrű egyedi ereje? Mekkora hatással van a build sebzéskibocsátására, túlélőképességére vagy mindkettőre?
  • Gear Affixes: Előnyösek-e a Gear Affixek a build számára? Rendelkezik-e a build által kiemelt, csak a gyűrűt tartalmazó Gear Affixekkel?
  • Alternatív lehetőségek: Hogyan viszonyul ez az egyedi gyűrű az ebben a slotban használható legendás aspektusokhoz? Ez különösen fontos tényező azon buildek esetében, amelyeknek két konkrét legendás aspektusuk van, amelyeket mindenekelőtt a gyűrűk számára kell előnyben részesíteniük.

 

Forrás: Wowhead