Path of Exile: Ultimatum bejelentés

Path of Exile: Ultimatum bejelentés

Április 8-án 22:00 órakor (CET) bemutatják a Path of Exile új kiegészítőjét, az Ultimatumot. A Twitch-en követhető eseményen ezen kívül szó lesz még arról, hogyan halad a Path of Exile 2 fejlesztése az ExileCon-on történt bejelentése óta.

 

Mikor kezdődik?

Az élő közvetítés április 8-án 13 órakor (PDT) kezdődik, azaz budapesti idő szerint (GMT + 2) 2021. április 08. 22:00-kor.

 

Mire számíthatok?

Bemutatnak egy új Path of Exile 2 trailert, amelyet egy játékelőzetes követ, a fejlesztői kommentárokkal együtt. Ezután felfedik az Ultimatum előzetesét, és mélyen belemerülünk a bővítés összes új tartalmába és funkciójába. Ezután egy kérdések-válaszok jellegű blokk következik, majd a fejlesztő csapat megvitatja a bejelentéseket.

 

Hol nézhetem meg?

A közvetítést a twitch.tv/pathofexile oldalon nézhetitek.

 

Engedélyezik a Twitch Drops funkciót?

Igen, a Twitch Drops funkcióval ezúttal a Faith Guard Wings szerezhető meg az élő közvetítés kezdetétől április 9. 6:00-ig (CET). Engedélyezve lesz az összes csatorna számára, amely a Path of Exile-t közvetíti ebben az időben.

Ez idő alatt 30 perc után kapják meg a közvetítést nézők a szárnyat. A promóció PC / Mac és konzolos játékosok számára egyaránt elérhető.

Amennyiben össze van kapcsolta a PoE és a Twitch fiókod, valamint elegendő ideig nézed a streamet, a Faith Guard Wings beváltható a Twitch Inventory-ból.

 

Hol nézhetem vissza a közvetítést?

A bejelentési oldal frissül, amint az élő közvetítésről információ derül ki. Az egyes videók a PoE YouTube-csatornáján is elérhetők lesznek.

 

A Path of Exile: Ultimatum ingyenesen játszható április 16-tól PC-n és április 21-től konzolon.

 

Forrás: pathofexile.com