Bemutatkozik a Diablo II: Resurrected - MINDEN, ami eddig tudható

Bemutatkozik a Diablo II: Resurrected - MINDEN, ami eddig tudható

Készülj fel újra az epikus kalandra, amely évtizedekig meghatározta az akció-RPG műfajt! A BlizzConline-on a Blizzard Entertainment bejelentette a Diablo II: Resurrected-et, a klasszikus Diablo II és kiegészítője, a Diablo II: Lord of Destruction átdolgozását
2021-ben a következő platformokon hozza vissza a Diablo II: Resurrected a sorozat veterán hőseit és Sanctuary világát modern audio- és vizuális eszközökkel: PC, Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch.

Az időtlen klasszikus feltámadott

A Diablo II: A Resurrected a Diablo II legendás ARPG játék remaster változata. Kövesd a titokzatos sötét vándort, harcolj a pokolfajzatokkal és pusztítsd el a főgonoszokat: Diablo-t, Mephisto-t és Baal-t! PC-n most akár 4K (2160p) felbontásban! A Diablo II: Resurrected funkciói:

 • Újrarajzolt grafika: A szörnyek, a hősök, a tárgyak, a varázslatok, mind feltámadtak.
 • Öt elkülönülő fejezetben elmesélt epikus történet.
 • Klasszikus játékmenet: megőrizték ugyanazt a Diablo II-t, amelyet ismersz és megszerettél.
 • Frissített Battle.net támogatás.
 • Tervezett cross-progressz támogatás: bárhol is játszol, magaddal viheted a karaktereid
 • … és még sok más!

 

A pusztítás ura visszatér

A Diablo II: Resurrected magában foglalja a Diablo II és a Diablo II: Lord of Destruction minden összetevőjét. Csatázz végig a jeges barlangokon, hátborzongató sírokon, fagyott pusztákon át az Arreat-hegy rideg csúcsáig, és állítsd meg Baalt, a pusztítás urát! Ereszkedj le a pokolba a Lord of Destruction két játszható karakterével - a ravasz Assassin-nal, a csapdák és sötét tudományok mesterével, és a vad Druid-dal, egy merész alakváltóval és idézővel, aki parancsol az elemeknek is!

 

Feltámasztott grafika

Félelmetes démonok, bátor kalandorok és Sanctuary világa mind feltámad! Megcsodálja e világ lakóit akár az Ultra High Definition 4k (2160p) remasterelt grafikával PC-n, vagy élvezheted az eredeti Diablo II, régivágású stílusát – mindezt egy gombnyomással tudod kapcsolni.

Sewers:

Lut Gholein:

Burial Grounds:

Tristram:

Barracks:

 

Osztályok

A Diablo II: Resurrected minden osztálya 30 egyedi képességhez fér hozzá. Melyik hőst választod?

 • Amazon: A dárda és íj mestere. Az Amazon emberfeletti mozgékonysággal reagál a küzdelemben. Mágikus képességekre támaszkodik, hogy növelje jelentős harcképességét.

 • Assassin: Az Assassin egy ősi Vizjerei-rend tagja, amely a latorrá vált mágusok elfogására jött létre. Harcművészeti szakértő, aki halálos csapdákat és sötét tudományokat használ a gonosz legyőzéséhez.

 • Necromancer: A Necromancer élet és halál fölötti uralma megadja ennek a hátborzongató karakternek azt a képességet, hogy csontváz-seregeket és gólemeket idézzen meg, és óriási méreg-, átok- és csontkészségeket szabadítson ellenségeire.

 • Barbarian: Nomád vándor, ötvözi a durvaságot és a keménységet a fegyverek elsajátításával, pusztító közelharci támadásokat és hatalmas kiáltásokat alkalmazva szövetségesei támogatására - vagy ellenségei demoralizálására.

 • Paladin: Egy Paladin hite a fegyvere és a pajzsa. Hatalmas aurákat áraszt, ötvözi a harcias képességeket a védő varázslatokkal, hogy megváltsa a földet, és démonokat küldjön vissza a mélységbe.

 • Sorceress: Parancsolva az elemeknek, a tanult varázslónő messziről küzd ellenségeivel jól kiszámított tűz-, hűtő- és villámvarázslatokkal - felbecsülhetetlen képességek a pokol seregei ellen.

 • Druid: A druidák a vadon őrzői. Vérfarkas és medve alakot vehetnek fel, állatkísérőket irányíthatnak, és föld, tűz, szél és hűtő varázslatokat szabadíthatnak el a pusztító hatás eléréséhez.

 

Keresztprogresszió (Cross-Progression)

Haladhatsz tovább, bárhol is játszol. A tervezett keresztprogressziós funkcióval hozzáférhetsz a karaktereidhez és bárhol játszhatod a Diablo II: Resurrected-et.

 • Áthozhatod karaktereid és zsákmányoljhatsz minden támogatott platformon.
 • Megtartod a szintjét, küldetését, haladását, készségeit és képességeit.

A kereszt-progresszióhoz összekapcsolt Battle.net-fiók és külön Diablo II: Resurrected vásárlás szükséges minden támogatott platformon.

 

Kihantolt játékmenet

Számos olyan funkció került elő, amelyek elősegítik a pokol mélységébe vezető utat.

 • Megújult Ladder Seasonok: Csatlakozz a Diablo II: Resurrected játékosainak világához, és élvezd a versenyt a ranglistán! Kapaszkodj fel egy új, exkluzív, sokkal gyakrabban resetelt Ladder-rendszerben, és találd meg a helyed a legendák között!

 • Újratervezett felhasználói felület: Élvezd a kibővített karakterlap statisztikáit, az itemek összehasonlítását, az automatikus parti-kreálást a multiplayer játékba történő belépéskor és még sok mást a Diablo II: Resurrected új és továbbfejlesztett felhasználói felületével.

 • Kibővített Stash: Több hely lesz a zsákmányok tárolására. Az eredeti „Personal Stash” kibővült, és hozzáadtak egy „Shared” fület a Stash-ben, úgyhogy több időt tölthetsz a démonok gyilkolásával és a zsákmányok gyűjtésével, és kevesebb időt kell fordítanod az egész kezelésére.
  • A Personal Stash 6x8-ról 10x10 rácsra nőtt.
  • A Shared Stash fül elérhető minden karakter számára ugyanabban a Battle.net-fiókban.
  • Könnyen mozgathatod a felszerelést a hősök között.

 

Saját hadsereged lehet!

Diablo II: A Resurrected kooperatív játékmenete maximum nyolc játékost támogat, és minden játékos egy zsoldoshoz is hozzáférhet. A pokol csatlósai erősödnek ugyan, de nem okozhatnak gondot nektek!

 

A játékot a következő oldalon tudod megvásárolni (elővásárlás, nem jogosít fel részvételre Technical Alpha tesztben):
https://eu.shop.battle.net/en-us/product/diablo_ii_resurrected

 

A Blizzard tanult a Warcraft 3: Reforged hibáiból

Amikor a Warcraft 3: Reforged tavaly elindult, ellentmondásosabbnak bizonyult, mint ami egy szeretett játék remasterétől elvárható. A rajongók nagyon idegesek voltak attól, hogy a Blizzard konzervatívabb fejlesztéseket hajtott végre, mint azt megígérte, de a vita igazi lényege az volt, hogy egyesítették a Reforged multiplayerét az eredeti játékkal - és ezzel több, 20 éves funkciót eltávolítottak a játékból, mint pl. a klánok, a LAN és a ranglisták. Így még azok a játékosok is berágtak, akik nem vásároltak Reforged-et.

A Blizzard nem ismétli meg ezt a hibát a Diablo II: Resurrected című remasterrel – ígérte Rod Fergusson, aki tavaly csatlakozott a Blizzardhoz, hogy felügyelje a Diablo-sorozatot:

A producer a PC Gamer magazinnak adott interjúban emlékeztetett arra, hogy a fiaskó óta sok minden változott a cégnél. "Ez egy másik csapat, és ez még az én időm előtt volt [a Blizzardnál]. A Diablo II: Resurrected az eredeti játék kódjára épült, de egy teljesen különálló egységként létezik. Az egyik dolog, amiről meg akartunk bizonyosodni, hogy az eredeti D2 eredeti is marad" - mondta.

"Biztosítani akartuk, hogy az a játék úgy, ahogy van megmaradjon. Például, ha egy játékosnak volt egy borzalmas kódhackelő modja, amely érvénytelenítette ugyan a játék biztonságát, de ez volt a kedvenc játékmódja, akkor továbbra is játszhasson vele. A D2R egy ilyen modot nem fog támogatni, ezért fontos volt a két játék külön tartása"

Mivel a Diablo 2 modok többsége más játékokból származó scripteket használt, nyilvánvaló volt, hogy teljesen lehetetlen újrateremteni őket. A Blizzard tehát tanult az esetből és az összes régi mod továbbra is működik majd a játék eredeti verziójával, sőt újak is kifejleszthetők!

A Diablo II: Resurrected mélységesen hű remaster lesz a klasszikus grafikára való váltás lehetőségével. A Blizzard azt tervezi, hogy befoltozza azokat az exploitokat, amelyek megkönnyítették a botok működését és a tárgyak duplázását. A játék nagy részét azonban békén hagyják, így a speedrunnerek és a régi játékosok továbbra is jól érezhetik magukat.

 

Kérdezz-felelek

A BlizzConline Q&A paneljében a következők hangzottak el a Diablo II: Resurrected kapcsán:

 • Megerősítették, hogy a botok és a dupe-ok szinte teljesen el fognak tűnni a Battle.net miatt
 • A játékos-ütközés továbbra is fennáll majd.
 • A most is futó 1.14 patch lesz a játék alapja
 • A határtalan képkockasebesség nem befolyásolja az eredeti képkockasebességen alapuló mechanikát. Megmaradnak a framerate-alapú attack speed breakpointok, a megnövelt képkockasebesség csak „ráül” a régi rendszerre, és kisimítja a dolgokat.
 • A Cross play "jelenleg" nem támogatott.
 • A PC-s kontroller támogatása ismét megerősítést nyert.
 • Nincs couch co-op (egy gépről csak egy játékos tud játszani)
 • Marad a maximum 8 játékos parti
 • Villámválaszok:
  • Egyelőre nem lesznek új rúnaszavak
  • A D2R és a D2 installok megférnek egymás mellett, külön játékok.
  • A csetre itemeket lehet majd linkelni
  • A régi D2-karaktereket nem lehet importálni

 

Forrás: diablo2.blizzard.comeu.shop.battle.net / news.blizzard.com / PC Gamer / Icy-Veins