Summer of Gaming: A Blizzard egyelőre sehol

Nem áll túl jól a Diablo 2: Resurrected "bejelentésének" szénája: a rendezvény tovább csúszik, a Blizzard pedig sehol

Summer of Gaming: A Blizzard egyelőre sehol
Frissítés - június 14:

A PC Gaming Show-n nem volt Blizzardos content
Frissítés - június 10:

Egyre több a baljós előjel az IGN rendezvénye körül is :(

- Folyamatosan változik az ütemezés, egyre kevesebb a lehetséges időpont
- Betettek egy új időpontot ugyan (június 15), de a "Classic Revival" ütemezést kivették a programból
- Egy rajongó rákérdezett az IGN-re, hogy a Brian Fargo-beszélgetés az egyetlen Blizzardhoz köthető program? A válasz: "Yup"
Frissítés - június 8:

A Blizzard nem vesz részt a PC Gamer "PCGaming Show" nevű rendezvényén.

Ismét csúsztatták az IGN Summer of Gaming rendezvény kezdetét. Ez az az esemény, amelyre most egy emberként ráfüggött a teljes Diablo-közösség, ugyanis a Blizzard be fog jelenteni itt valamit, a legutolsó pletykák szerint ez a valami pedig a Diablo 2 Remaster kiadása, a Diablo 2: Resurrected lesz.

Folyamatosan változik azonban a rendezvény ütemezése, amely ide kattintva érhető el. Ahogy látható, egyre több tervezett bejelentésre derül fény, de a Blizzard neve még mindig hiányzik a listáról. A témával nagyon részletesen és mélyrehatóan foglalkozik a Blizzplanet egy blogja, itt minden frissítést azonnal láthattok.

A szerző a következő napokat tartja elképzelhetőnek a D2 bejelentésére: június 11, 15, 18, 24. Ezeken a napokon ugyanis az IGN ütemezésében nem nevezik (még) meg a kiadót, így az is előfordulhat, hogy vagy később tüntetik fel valamelyik dátumnál a Blizzardot, vagy rejtegetik őket (a harmadik verzióra nem merek gondolni sem, de az tény, hogy a lehetőségek egyre fogynak a - szerk).

De! Nem Diablo-játékról lenne szó, ha nem lennének további teóriák is: egy, az IGN rendezvényétől független gaming fesztivál a Summer Game Fest is szóba jöhet még (az ActuGaming eredeti D2-es cikkében egyébként ez a rendezvény szerepel - a szerk.). A Blizzard ugyan nem jelezte a részvételét ezen az eseményen, de egyrészt az esemény résztvevői között szerepel a cég logója, másrészt a fesztivál programjában jelenleg június 13-ai kezdéssel (folyamatosan csúsztatják ezt is) szerepel a PC Gamer magazin PC Gaming Show nevű rendezvénye. Márpedig a Blizzard és a PC Gamer magazin évek óta nagyon közeli viszont ápolnak és a rendezvény programjában közelgő PC-játékok bejelentését ígérik...

Ennyi. Nem túl sok a konkrétum, de kapaszkodunk az utolsó szalmaszálba is és reménykedünk, reménykedjünk.

 

 

Forrás: IGN / Blizzplanet