Diablo II: Resurrected PTR - Annihilus egyszerűen

Diablo II: Resurrected PTR - Annihilus egyszerűen

A Diablo II: Resurrectedben nemrég elstartolt Server/Database Public Test Realm több jópofa szórakozási lehetőséget is tartogat a kíváncsi játékosok számára. Az egyik ilyen „apróság” az, hogy Level 99-es szintű, teljesen felszerelt és felszintezett karakterekkel lehet játszani, de például az Annihilus charm (Diablo clone) farmolása is meglehetősen egyszerűen megvalósítható – legalábbis az eddigiekhez képest.

Mint ismert, online módban 75-120 Stone of Jordan (SOJ) gyűrű eladása szükséges ahhoz, hogy a szerveren megjelenjen Diablo klónja a „Diablo Walks the Earth” üzenet kíséretében. A dolog nehézsége abból adódik, hogy a megfelelő számú gyűrű megszerzése komoly kihívás.

A PTR-szerveren azonban igen könnyedén szert tehetünk egy komolyabb készletre, mivel a letörölt karakterek a legközelebbi belépéskor az alapértelmezett (lvl 99) gearjükben ismét a rendelkezésünkre állnak. Nem kell tehát mást tennünk, mint a karakteren található SoJ-t betenni a ládánk Shared-fülébe, majd törölni a karaktert, újralogolni és ezt megismételni nagyon sokszor. Amikor pedig a kellő számú gyűrű a rendelkezésünkre áll, csak el kell adni őket.

Íme mindez videón: