Diablo 2: Resurrected – Ilyen lesz a Technical Alpha!

Diablo 2: Resurrected – Ilyen lesz a Technical Alpha!

Már lehet regisztrálni a Diablo 2: Resurrected alfa tesztjére, de a Blizzard eddig nem adott túl sok információt arról, hogy mit várhatunk el a játék e korai megjelenésétől. Most azonban a fejlesztők megerősítették a PC Gamer magazinnak, hogy az indulás előtt két alpha tesztet terveznek: először kapunk egy egyjátékos alfát, majd lesz egy többjátékosra összpontosító stresszteszt.

"Egyjátékos technikai alfával kezdjük, és utána lesz egy második technikai alfánk, ami egyfajta többjátékos stresszteszt lesz" - mondta Chris Lena vezető producer egy interjúban. Mindkét tesztre természetesen a Diablo 2: Resurrected megjelenési dátuma előtt kerül sor, még ebben az évben. Azonban - teszi hozzá Lena, „ez minden konkrétum, amivel rendelkezünk”.

Az alfák természetesen elkezdik alakítani a Resurrected jövőjét. Lena szerint nyitva áll az ajtó olyan dolgok számára, mint a balansz megváltoztatása, annak érdekében, hogy a játék érdekes maradjon egy modern közösség számára (amennyiben a játékosok ezt akarják). Bárhogy is lesz, ez a folyamat az alfákkal kezdődik.

A hivatalos oldalon regisztrálhattok az alfa tesztekre.

 

Forrás: PC Gamer