Diablo IV: Abattoir of Zir Tier List

Avagy: Barbárnak lenni jó dolog

Diablo IV: Abattoir of Zir Tier List

Folyik a vér a Diablo IV 2. évadában. Százszámra hullanak a vámpírok és a kukacok, de hamarosan, december elején egy új küldetés veszi kezdetét. jelenik meg. Az Abattoir of Zir Endgame esemény sok buildet fog próbára tenni és néhányuk nem fogják állni a sarat. Ha szeretnéd megmászni Zir vágóhídjának szintjeit, a Wowhead máris a segítségedre sietett: a lap szerkesztői rangsorolták az Endgame buildekez a legkevésbé alkalmasaktól a legjobbakig.

A legújabb Endgame Build Tier List rangsorban a jelenlegi meta és a kedvenc buildek sebzése, sokoldalúsága és általános hatékonysága alapján állították sorba a karaktereket. A lista segítheti a felkészülésedet, hogy mindent legyőzhess az Abatoir of Zir küldetés során.

A lista a Diablo IV 1.2.2 Patch információin alapul, amennyiben a december 5-ére ígért 1.2.3 frissítés változást hoz a buildekkel kapcsolatban, úgy a Tier List is változni fog természetesen. A kedvenceid feljebb vagy lejjebb kerülhetnek a rangsorban, így ez a lista arra szolgál elsősorban, hogy a játékosok képet kapjanak arról, milyen lehetőségeik vannak.

Ez a Tier List a Season of Blood legjobb buildjeit tartalmazza az Abattoir of Zir szintek kipucolására. Számos tényező járul hozzá ezekhez a rangsorokhoz, többek között a sebzés, a mobilitás, a túlélőképesség és az általános hatékonyság.

Nem meglepő módon, a Season 2 legerősebb buildjei a legjobb, S-Tier kategóriában vannak: a brutális sebzésű HotA Barbarian, a Ball Lightning Sorcerer és a mindig megbízható Twisting Blades Rogue. Mivel az Abattoir of Zir a Diablo IV legnehezebb tartalma lesz, az S- és A-szintű buildek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy gyorsan feltöltsék a haladási sávot és megöljék a végső főnököt magasabb nehézségi szinteken.

Ha nem látod az általad elképzelt buildet, ne bosszankodj - nézd meg a teljes Tier Listát, hogy megtudd, hova tartoznak a kedvenceid!

 

Forrás: Wowhead