Diablo 2 Resurrected (???)

Egy francia nyelvű magazin a Diablo 2 remastered kiadásáról ír meglehetősen konkrét információkat

Diablo 2 Resurrected (???)

Egy felettébb izgalmas, de annál hihetetlenebb "hír" tartja izgalomban a Reddit diablós közösségét. Egy francia nyelvű cikkben ugyanis egy bizonyos "Diablo 2 Resurrected" című játékról írnak, méghozzá elég konkrétan.

A francia nyelvű cikk az ActuGaming nevű magazinban jelent meg forrásmegjelölés nélkül, így az alábbiakat erősen kérdőjelesen kell kezelnünk!

A szerző "Blizzardhoz közeli, névtelen forrásra" hivatkozva közli: több projekt is készül a cégnél, ezek között van a Diablo 2 remaster.

A játék felújításáról időről-időre feltámad a pletyka, de eddig egyik információ sem bizonyult igaznak, sőt: éppen a Blizzard hűtötte le a kedélyeket amikor elveszett kódsorokról posztoltak. Az ActuGaming most mégis feltámasztja a pletykát és szerintük a Diablo 4 bejelentésekor készült képsorok is megalapozzák ezt. Ha mindez nem lenne elég: nemcsak a játék nevét, de a megjelenési dátumát is tudni vélik!

A játék neve a névtelen forrás szerint "Diablo 2 Resurrected" lesz és (most tessenek figyelni!) 2020 negyedik negyedévében adják ki.

A forrás szerint az a Vicarious Visions stúdió támogatná a Blizzardot ebben a kiadásban, amely a Crash Bandicoot trilógián és a Destiny 2-n is dolgozott.

A cikk írója elismeri: a megjelenés időpontja csúszhat is a jelenlegi helyzetben, illetve azt sem lehet tudni pontosan, hogy mikor jelentik be a játékot: elképzelhető, hogy a Summer Game Fest részeként (szerintem ezt a cikkíró sem gondolta komolyan - a szerk.) vagy a novemberi Blizzcont megvárva.

Forrás: Reddit / ActuGaming