Bejelentették a kiegészítőt! - Diablo IV: Vessel of Hatred

Ütős blokkot produkált a Diablo IV a BlizzCon megnyitóünnepségén

Bejelentették a kiegészítőt! - Diablo IV: Vessel of Hatred

November 3-án Rod Ferguson, a Diablo vezérigazgatója, valamint Tiffany Wat és Chris Wilson produkciós igazgatók színpadra léptek a BlizzCon megnyitó ünnepségén, hogy összefoglalják a Diablo IV-hez a Season of Blood október 17-i kezdete óta kiadott életminőség-frissítések sokaságát és bepillantást nyújtsanak a közeledő ördögi kalandokba.

Bejelentették és rögtön egy teasert be is mutattak a játék első kiegészítőjéből. Egy minden eddiginél baljósabb helyre viszünk, ahol a gyűlölet befolyása továbbra is fojtogatja Sanctuaryt...

A Vessel of Hatred folytatja a Diablo IV-ben kezdődött komor történetet, és megismerheted a főgonosz Mephisto sorsát és Sanctuaryra vonatkozó démoni terveit. Ehhez egy, a Diablo IV-ben új régióba látogatsz el, amelyet a helyiek Nahantu néven ismernek. A kampány történetének folytatásával új játékmódok, új gonoszok, amelyeket legyőzhetsz, és egy vadonatúj, a Diablo-univerzumban még soha nem látott karakterosztály is érkezik. A Vessel of Hatred jövő év végén jelenik meg, és már alig várjuk, hogy jövő nyáron többet is megtudhassatok róla.

A kevésbé távoli jövőben a Diablo IV harmadik szezonja egy teljesen újfajta heti kihívást jelentő Dungeon-t vezet be The Gauntlet néven, ahol a vándorok a világon bárkivel versenyezhetnek karakterosztályuk ranglistáján. Minden hét végén a legmagasabb rangot elért harcosok neve örök időkre bebetonozódik a Seasonal Hall of the Ancients-be.

Gondolkoztál már azon, milyenek az ünnepek a Sanctuaryban? Nos, most megtudhatod első szezonális eseményünk, a Midwinter Blight során, amely december 12-én kezdődik és három hétig tart. Vágj át a hófödte, téli rémségek országán, Fractured Peaks-en, és tarts szemmel egy titokzatos, vörös köpenyes rémséget!

Most, hogy bepillantást engedtünk a jövőbe, térjünk vissza a jelenbe. Jövő héttől kezdve bemutatunk 5 egyedi, osztályspecifikus gyűrűt, amelyekkel a Season of the Malignant erőit használhatjátok majd.

December 5-én pedig egy varázslatos előnézeti funkció érkezik a Diablo IV-be az okkultisták számára. Ez lehetővé teszi, hogy megnézd, milyen affixek lehetségesek az enchant során, mielőtt elköltenéd a nehezen megkeresett aranyadat. Ez egy újabb módja annak, hogy még nagyobb kontrollt adjon neked a megfelelő build kialakításában, bármilyen pokoli helyzetbe is kerülj. Szintén december 5-én kezdődik az Abattoir of Zir, egy hathetes, rendkívül jól játszható, end-game esemény, amelyet azoknak a játékosoknak terveztek, akik elérték a 100. szintet, megölték Uber Durielt, és megbirkóztak a Season of Blood összes többi kihívásával. Azok, akik túlélik, megkapják a Lord Zir saját véréből épített Paragon Glyph-et. De vigyázz - Zir vágóhídja lélekölő nehézséggel indul, és csak egyre nehezebb lesz.

Mindezt a játékosok támogatása, és ami a legfontosabb, a ti visszajelzéseitek teszik lehetővé. A visszajelzéseknek köszönhetően hozzáadtunk egy Endgame Boss Laddert, amivel nagyobb arányban kaphattok Unique és Uber Unique tárgyakat, 40%-kal gyorsabbá tettük a 100. szintre való feljutást, mint a Season of the Malignantban, átdolgoztuk a tárgyak erejét, hogy jobban jutalmazzanak, és a javítások révén rengeteg életminőségi frissítést adtunk ki.
Köszönjük, hogy velünk együtt gyilkoltátok a démonokat!
-A Diablo IV csapat

 

Forrás: Blizzard News