PoE: Kapsz egy szárnyat, ha nézed a streamet!

Január 7-én 20 órától!

PoE: Kapsz egy szárnyat, ha nézed a streamet!

Akik élőben nézik január 7-én a Path of Exile 3.13-as kiegészítőjének bejelentését Twitchen, 30 perc után garantált dropot fognak kapni: egy „Magma Wing” effektet. Íme a részletek:

Január 7-én a 3.13.0 Livestream bejelentés alatt a Twitch Drop lesz elérhető! Ahhoz, hogy megkapd a Magma szárnyat, össze kell kötnöd a Path of Exile fiókod a Twitch fiókoddal, és nézned a 20 (CET) órakor kezdődő és 23 (CET) órakor véget érő élő közvetítést legalább 30 percig! A jutalom mindenkinek garantált, aki ez idő alatt és ennyi ideig nézte a közvetítés bármely részét. A lehetőség PC, Xbox One és PS4 accountokra áll fenn.

Az élő közvetítés 11:00 órakor (PST) kezdődik, azaz 2021. január 07. 20:00 (GMT + 1) helyi idő szerint. Bemutatjuk a hivatalos kiegészítő-előzeteseket, majd elmélyülünk az új kiegészítő tartalmában és szolgáltatásaiban. Az élő közvetítésen szinte mindent feltárunk, amit a kiegészítő kínál. Például új drágakövek esetében mindegyiket működés közben mutatjuk be a mechanikájának magyarázatával. Az egyszerűség kedvéért nem fogunk átbeszélni minden egyes balansz-változást, de a jövő héten megjelenő patch notes tartalmaz majd minden részletet.

A közvetítést a www.twitch.tv/pathofexile oldalon találjátok, de később önálló videókat is közzéteszünk a YouTube-on. A bejelentéssel foglalkozó posztunk élesedik, amint az élő közvetítésben információkat tárunk fel. Ebben a posztban bemutatjuk az összes olyan dolgot, amit az élő közvetítsben feltárunk, így aki elmulaszt valamilyen információt, az itt majd vissza tudja nézni.

Az élő közvetítés időtartama alatt a Twitch Drops engedélyezve lesz minden csatornánál, amely a Path of Exile kategóriába tartozik.

A Path of Exile account összekapcsolása a Twitchcsel:

  1. Jelentkezz be accountodba a Path of Exile webhelyen
  2. Kattints a Twitch beállításaid ellenőrzésére. https://www.pathofexile.com/my-account/twitch
  3. Csatlakoztasd Twitch-fiókod, vagy kattints az „Update Permissions” linkre, ha korábban már megtetted. Miután összekapcsoltad a fiókokat, vagy frissítettél, ezen az oldalon megjelenik, hogy a fiókod jogosult részt venni a Twitch Drops programban (Your account is eligible to participate in Twitch Drops).

Az élő stream ezen a linken tekinthető meg: www.twitch.tv/pathofexile

 

Forrás: pathofexile.com / pathofexile.com