Új tartalom érkezik a Diablo Immortalba

Új tartalom érkezik a Diablo Immortalba

A Redditen nemrég egy posztban megkérdezték a Blizzardot, hogy mikor jelenik meg a Diablo Immortal frissítése. PezRadar, a Diablo közösségi vezetője azt válaszolta, hogy a következő hetekben kiadják az első frissítést, amely főként a Battle Pass-ra összpontosít.

Adam Fletcher egész pontosan a következőt kommentelte:

Ez egy jó kérdés :)

A következő hetekben érkezik az első frissítésünk, amikor a jelenlegi Battle Pass végéhez érünk. Egy posztban részletezzük majd az ütemtervet. A következő frissítés fókuszában a BP (Battle Pass), néhány tartalmi elem és hibajavítások állnak majd.

Ahogy azt korábban megjegyeztük, a nagyobb játékmeneti tartalmak ingyenesek lesznek a felhasználók számára, így több várható a történettől, hogy mindenki megtapasztalhassa a jövőt.

A Real Mi Central cikke szerint Fletcher fenti szavai azt is jelentik, hogy a jövőbeni frissítések során új tartalmakat és más „nagyobb” funkciókat adnak hozzá a játékhoz, beleértve új dungeonokat, küldetéseket és karakterosztályokat, amelyek mindegyike ingyenes lesz a játékosok számára.

A Wowhead cikke szerint több mint valószínű, hogy a Diablo Immortal közelgő Battlepass-szezonja a Bloodsworn köré épül majd, ahogy az a Blizzard megjelenés előtti kozmetikai blogbejegyzésében is olvasható. Az induló Ghosts of Ashwold szezon után a Bloodsworn kozmetikai szett sokkal zsigeribb és véresebb megjelenésű lesz, ezzel tisztelegve a Sötét erdő (Dark Wood) grófnőjének (Countess) követői előtt.

Miután a Diablo: Immortal június elején elindult a világ számos régiójában, a bevétel az első két hétben meghaladta a 24 millió dollárt, az Egyesült Államokban és Dél-Koreában pedig nagy mértékben vonzotta a játékosokat. De miután elmúlt a frissesség érzése, sokan úgy gondolják, hogy ennek a játéknak a tartalma még mindig nem elég gazdag. Reméljük, hogy a Blizzard a jövőben több fontos frissítést fog kiadni, elégedettebbé téve ezáltal a játékosokat.

 

Forrás: RMC / Wowhead / Reddit