Diablo 4 Zárt Alfa kiszivárogtatott képek, info-k

Diablo, Diablo 4

Diablo 4 Zárt Alfa  kiszivárogtatott képek, info-k

A Diablo 4 jelenleg egy zárt alfateszten megy keresztül, amely szintén NDA hatálya alá tartozik. Azonban, ahogy az várható volt, valaki úgy döntött, hogy rögzíti a játékmenetét, és megosztja a világgal. A zárt alfa-szivárgás bepillantást enged néhány játékmenetbe (bár nem sok), ugyanakkor az új kiszivárgott képek felfedték a játék nehézségi beállításait, és azt, hogy az egyes World Tier mit csinál a Diablo 4-ben. A játék esetében is van megerősítés a játékméretről, amely jelenleg 70 GB, az alfateszt alatt. Ez az induláshoz közeledve megváltozhat.

Tekintettel arra, hogy ez egy kiszivárogtatás, a dolgok változhatnak a jövőben a Diablo 4 2023 eleji megjelenési dátumáig. Ne feledd, hogy a játékmenet nem hivatalos spoiler , hanem szivárogtatás. Valójában csak bemutatja a játék bevezetőjét és az ikonikus máglya kezdési menüt, ahol a játékosok kiválaszthatják a karaktereiket.

A Diablo 4 info legfontosabb része egyértelműen a játék nehézségi beállításai. Ezek a módok nagy valószínűséggel befolyásolják a játékkal kapcsolatos döntésedet, és azt, hogy mennyi időt töltesz a pokol démonaival való küzdelemben. A Diablo 4 nehézségi módként a World Tiers-t tartalmazza. Az alfateszt a World Tier 1-et „Adventurer”-ként, a World Tier 2-t „Veteránként” foglalta magában. A végső játék magasabb szintekből áll majd. Mindegyik szint módosítja a játék drop-ját és az ellenség számát, és erősségét. 
Jelenleg az aktuális skálázás a következőképpen megy:

World Tier 1
Adventurer
A Diablo új játékosainak, vagy egy kis kihívást keresőknek ajánljuk
Az ellenséget könnyű legyőzni
A drop átlagos

World Tier 2
Veteran
Diablo veteránoknak ajánlott, akik szeretnének tesztelni
Az ellenségek kihívást jelentenek
Jobb drop
Növelt XP és Gold

A Diablo 4 egy sor oktatóbeállítást is tartalmaz majd, amelyek különböző tippeket kínálnak a játékosoknak attól függően, hogy mit választanak. Például a „További útmutatás” választása mélyreható oktatóanyagokat biztosít, míg a „Kevesebb útmutatás” kevesebb tippet kínál.

Más játékmenet képernyőképek a játék karakterkészítő motorját mutatják be. A képernyőképeken a játékos férfi és női barbárt is létrehoz. A fülek közé tartozik az Arc és test, a haj, a kiegészítők (tetoválások és piercingek), valamint mindennek a színének beállítása.

Itt van egy másik képernyőkép erről.

Végül itt van egy kép a kezdőképernyőről, ahol a felhasználók bejelentkeznek a fiókjukba. 

Forrás:glitched online

Szép lassan jönnek az info cseppek, szerintem eddig jól alakul...
Reménykedjünk, hogy nem cseszik el a játékot, és méltó folytatása lesz
a DIABLO sorozatnak!

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket,
Voltam,Vagyok,Leszek:
                                       realfalcon