Diablo III - Brutális bannhullám közeleg?

Megszólalt végre a Blizzard a TurboHUD és a rendkívüli mértékben elharapózott bothasználat ügyében

Diablo III - Brutális bannhullám közeleg?

Megszólalt végre a Blizzard a TurboHUD és a rendkívüli mértékben elharapózott bothasználat ügyében. Úgy tűnik, hogy végre lépésre szánták el magukat a csalások tekintetében: Matthew Cederquist Associate Producer a Diablo III fórumán egy kék (vagyis hivatalos!) kommentben fejtette ki véleményét egy casual játékos TurboHUD és bot kérdésében írt posztjánál:

"A TurboHud-nak van néhány jópofa funkciója, de másrészt néhány olyan funkciója is van, amely a játékosok számára inkább előnyt kínál. A múltban a TurboHud úgy tudott futni, hogy nem hívta fel a csalóellenes programok figyelmét.

A nagyon közeli jövőben még többet mondunk erről, de a kérdésed megválaszolására: a TurboHud olyan programnak tűnik, amelyet a játékban nem szabad a jelenlegi állapotában használni.

Ami a botokat illeti: eljön az idejük."

 

Vagyis! Hivatalos kommunikációban rögzítette a Blizzard, hogy CSALÁSNAK számít a TurboHud használata, a botosokra pedig nem túl fényes jövő vár. A komment ide kattintva tekinthető meg a fórumban.

A dolog komolyságát jelzi, hogy a posztban egy nap alatt 13 ezer (!) komment született és Rhykker friss videójába is bekerült:

 

 

Forrás: Diabo III Fórum

Fordítás: CsZCsaba