Diablo Immortal: Elkezdődött a harmadik Season

Diablo Immortal: Elkezdődött a harmadik Season

A Blizzard egy mini-frissítés keretében, egy rövid szerverkarbantartást követően aktiválta a Diablo Immortal legújabb, immár hatmadik Battle Pass Seasonját. Az erről szóló cikk még a karbantartás (augusztus 3.) előtt készült, így a magyar fordítás is jövő időt használ, de ez ne tévesszen meg senkit, a frissítésen már túl vagyunk.

Üdv újra Kalandor!

Nagy örömünkre szolgál, hogy újabb tartalomfrissítéseket mutathatunk be a Diablo Immortalhoz. A szerverek karbantartásának befejezése után az alább említett összes tartalom éles lesz – a későbbi élesítések konkrét dátumai is fel vannak tüntetve.
Jelenlegi tervünk az, hogy kéthetente új tartalmat adunk ki a Diablo Immortal számára – ez akár Mini, akár nagyobb frissítés formájában érkezik majd.

A Mini Updates segítségével a játékosok előre láthatják az új tartalmakat, például a Battle Pass szezonjait, a játékon belüli eseményeket, a funkciófrissítéseket és még sok mást.

A főbb frissítésekben a játékosok olyan tartalmakra számíthatnak, mint az új játékmeneti funkciók, az ingyenes történetvonal-bővítések, a játékon belüli események és még sok más.

Fontos megjegyezni, hogy a fent említett tartalmak nem zárják ki egymást a Mini vagy a nagyobb tartalomfrissítéseknél, és csak akkor kerülhetnek kiadásra, ha elérték a játékosainkhoz méltó minőségi állapotot. A hibajavításokat és a játékmechanikával kapcsolatos frissítéseket továbbra is rendszeresen közöljük mind az All-Platforms, mind a PC-specifikus blogjainkon.

Most itt az ideje, hogy a Harmadik évadú Battle Pass-szel az Igazságosság megtestesítőjévé válj (Aspect of Justice), a Wrathborne Invasion napi küldetései során visszaverd a ragadozó démonok támadásait, és megtekintsd a Warband rendszer számos fejlesztése közül az elsőt!

 

Kódex

Harmadik évad Battle Pass: Aspect of Justice

Az igazságosság látszatának fenntartása Sanctuaryban, a sötétségtől sújtott világban, megoldhatatlannak tűnő feladat. Járj Tyrael arkangyal útján, csatlakozz az igazságosságra való törekvéséhez, és hagyd, hogy ez megvédjen téged a lángoló pokol haragjától. Megérkezett egy új Battle Pass és ezzel a harmadik évad augusztus 4-én, szerveridő szerint hajnali 3 órakor kezdődik. Az Aspect of Justice Battle Pass 40 rangnyi kihívásnak és jutalomnak ad helyet, például legendás gemek, crestek, rengeteg hilt és még sok minden más.

Azoknak a kalandoroknak, akik további kincseket keresnek a Battle Pass kínálatában, két fizetős verzió áll rendelkezésünkre, amelyekkel a season teljes idejére kibővíthetik a Battle Pass-t: az Empowered Battle Pass és a Collector's Empowered Battle Pass.

Empowered Battle Pass: Tartalmazza az ingyenes Battle Pass összes rangjutalmát, de felold egy Empowered pályát is, amely minden rangnál további jutalmakat biztosít. Ezenkívül megkapod az aranyozott Aspect of Justice Weapon kozmetikai készletet, amely az első helyen elérhetővé válik és a ragyogó Aspect of Justice Armor kinézetet, amely a 40. helyen lesz felszerelhető.

Collector's Empowered Battle Pass: hozzáférést biztosít az Empowered Battle Pass összes jutalmához és kozmetikai készletéhez. Ráadásul az Aspect of Justice Avatar Frame, a Portal kinézet és tíz Battle Pass fokozatú boost, mind azonnal a frissítés után.

A Season 3 Battle Pass csak szeptember 1-ig, szerveridő szerint hajnali 2:59-ig tart – kezdd el a démonok leölését, és hódítsd meg a ranglétrát!

 

Wrathborne Invasion napi esemény

A Lángoló Pokol legaljasabb mesterkedéseiből fakadó baljós invázió folyamatban van – a Wrathborne-ok seregeikkel a nyomukban ostromolták a Sanctuaryt. Minden nap 12:00-kor szerveridőben a merész kalandozók összefoghatnak, hogy elűzzék a vérszomjas elit démonok hordáit. Ha a pokol csatlósai nem foglalják el azt a zónát, amelyet megtámadnak, Gorgothra megpróbálja saját maga befejezni a munkát, és a felerősített képmását küldi el, hogy felmorzsolja az ellenállást.

Wrathborne-ok ellen tett erőfeszítések jutalma a legerősebb felszerelések megszerzése lesz és a három legerősebb játékos további hat Enchanted Dust-ot kap, hogy megédesítsék győzelmüket. A Wrathborne Inváziót naponta csak egyszer lehet teljesíteni, de további Wrathborne-ok megpróbálnak saját inváziót indítani, ahogy Rayek Helliquary-je felfedezi őket.

 

Hungering Moon korlátozott idejű esemény

A Hold újra éhezik, és több vért követel… talán még a tiéd is! A Hold követelményeinek teljesítése során Moonsliver-t fogsz szerezni, amelyet megáldva (Blessing) véletlenszerű jutalmakra tehetsz szert, mint például: Enchanted Dust, Glowing Shards és Legendás itemek. Adj elég áldást a Holdra, és az megajándékoz téged!

Várjuk a bátor kalandorokat, hogy segítsenek a holdéhség csillapításában augusztus 12-től 3:00-tól augusztus 15-ig 3:00 óráig.

A Diablo Immortal gyorsjavításainak és különböző hibajavításainak listáját ezen a linken találod, a csak a PC-s kliensre kiadott gyorsjavításokat pedig ezen a linken.

 

Funkciófrissítések

Warband fejlesztések

A Warband menüben láthatod, hogy a Warband tagjai online vannak-e, és megnézheted az aktuális játékon belüli tevékenységeiket.

Fejlesztői megjegyzés: Olyan visszajelzéseket kaptunk, hogy nehéz megszervezni a Warband tevékenységeket. A Warband ezen fejlesztése elősegíti az élmény egyszerűsítését, mivel azt szeretnénk, hogy a Warband-funkció szórakoztató és könnyebben szervezhető legyen a többi játékossal. Ez csak az első lépés a Warband-ok fejlesztéseinek sorozatában.

Vote to Kick

Elérhetővé válik egy lehetőség, hogy szavazást indíts egy olyan Party- vagy Raid-csoporttag kirúgására, aki inaktív, folyamatosan elutasítja a sorban állást, vagy más játékon belüli tevékenységet folytat. Ez az opció nem lesz alapértelmezett – csak akkor válik elérhetővé, ha a játék észleli a Party vagy Raid csoport egy tagját, aki hasonló viselkedést folytat. Ahhoz, hogy egy játékost kirúgjon a team, egyhangú szavazással kell eldönteni.

Fejlesztői megjegyzés: A Warband fejlesztéséhez hasonlóan a Vote to Kick is hozzáadásra került, hogy egyszerűsítse a játékosokkal való közös játék élményét. Észrevettük, hogy amint az egyik játékos feltartja a csoportot, a többiek távozni kezdenek, és akkor a nulláról kell kezdeni a csapatszervezést. Úgy gondoljuk, hogy a Vote to Kick egy mód arra, hogy a csoport együttesen eltávolítsa azokat, akik feltartóztatják a folyamatot, és úgy érzik, hogy ez egy jó lehetőséget biztosít a játékosok egy csoportja számára, hogy ragaszkodjanak a tevékenység mielőbbi elindításához.

 

Találkozunk Sanctuaryban!
A Diablo Immortal csapata

 

Forrás: Blizzard News

Fordítás: CsZCsaba