Banhammer! Rendesen megritkult a mezőny

Minden eddiginél nagyobb irtást művelt a Blizzard a Diablo III csalói között - véleménycikk

Banhammer! Rendesen megritkult a mezőny

Sok tisztességes játékos nevében mondhatom: Végre! Erre vártunk már évek óta. Az elmúlt seasonok alatt a fórumot folyamatosan vezették a bannhammert követelő topic-ok, sőt sokan még ki is listázták a legpofátlanabb csalókat. A Blizzard csendesen, nem túl látványosan intézte eddig a tisztogatást, jellemzően csak üzengetett, hogy csitítsa a felháborodást, de csak a legkirívóbb esetekben nyúlt a kalapácshoz.

 

Eddig. Merthogy ma egy olyat odacsaptak, hogy abba a leaderboard beleremegett. Félreértés ne essék, eddig is volt némi takarít(gat)ás season végén, de a mai egy olyan, amire már nagyon régóta várt a játékosbázis. Mármint az a része, aki nem csal.

 

Túl sok infónk most sincs, de ez úgy tűnik, hogy olyan méretű akció volt, hogy hallunk még róla. Személyes véleményem, hogy nagyobbat is lehetett volna csapni, maradtak még bőven, akik a zavarosban pecáznak. De nem vagyok telhetetlen, reméljük előbb-utóbb mennek a többi után ők is.

 

Ami már most látszik: rendkívül sok csaló eltűnt a szóló leaderboardokról, az így megtisztult listán akár 100 helyeket is előre lehetett lépni. Szintén érdemes átfutni a partis eredményeket: tessék megnézegetni az egyes eredményeknél a csapattagokat és akit nem találunk meg a listán feljebb, az bizony ment a kukába :)

 

Nincsenek illúzióim... ezek a figurák újra és újra meg fogják venni a játékot, újra és újra csalni is fognak benne. Egyben bízom: a Blizzard újra és újra ki fogja őket b*szni

 

 

CsZCsaba