Tagfelvétel

Közösségünk klánjai folyamatosan keresik a magyar játékosokat

Tagfelvétel

A Hungarian Heroes közösség folyamatosan fogadja azon magyar játékosokat, akik hosszútávon szeretnének egy régóta együttjátszó, összetartó, barátinak mondható társaság tagjai lenni.

Rólunk erre a linkre kattintva olvashatsz pár mondatot, az elérhetőségeinket pedig ezen a linken találod.

Jelenleg az alábbi játékokban vagyunk jelen többé-kevésbé szervezetten, de folyamatosan szeretnénk bővíteni a repertoárt.

 

A klasszikus. A Diablo sorozat több mint 20 éve megjelent második részéhez nemrég alapítottuk meg kicsi, de annál lelkesebb csoportunkat. A csapat a Path of Diablo moddal, Softcore Ladder-ben játszik.

Részletek >>>

 

Diablo III-as klánunk a Hungarian Heroes közösség bölcsője. A közösség magja ebben a játékban jött össze és sokan még mindig itt játszanak. Klánunk a magyar d3-közösség meghatározó tagja, PC-n, Softcore seasonban játszunk.

Részletek >>>

 

Path of Exile klánunk valójában egy nagyon régóta létező klán, az egyik legismertebb magyar PoE-streamer, Crittias_TM "Noob Zone" nevű klánjának az alapjain létesült, a "Bänditas" klán és a HH PoE-játékosainak bevonásával.

Részletek >>>

 

A Torchlight III egy nagyon új játék még, komolyan vehető közösséget nem is lehet hozzá kiépíteni. Mivel klánrendszer nincs a játékban, így azt a néhány tagot, aki játszik, a Steam csoportunkban gyűjtjük és itt szervezzük a közösséget.

Részletek >>>

 

Sokáig volt korai hozzáférésben a játék aztán kicsit elkapkodva adták ki. Szép reményekkel indult, de sajnos nagyon hamar kijöttek az elsietett kiadás hátulütői. Azóta is folyamatosan csiszolják a fejlesztők, rengeteg a hibajavítás. Van néhány tagunk, akik játszanak vele, őket is a Steam csoportunkban próbájuk szervezni.

Részletek >>>