A Blizzardnál már játszanak az Immortallal

Javában zajlik a játék belső tesztje, amely hamarosan vállalati szintűre bővül

A Blizzardnál már játszanak az Immortallal
A Blizzardnál már játszanak az Immortallal
A Blizzardnál már játszanak az Immortallal
A Blizzardnál már játszanak az Immortallal
A Blizzardnál már játszanak az Immortallal
A Blizzardnál már játszanak az Immortallal
A Blizzardnál már játszanak az Immortallal

Frissítés:

A Blizzplanet cikke sok kérdésre választ ad az alfa teszteléssel kapcsolatban:

Az Activision Blizzard ATVI Q2 2020 eseményre augusztus 4-én 13.30-kor került sor csendes-óceáni idő szerint. Az esemény során bejelentették, hogy a Diablo Immortal Alfa ("belső" teszt) terve a következő hetekben kezdődik. Megerősítést nyert, hogy ez a "belső" teszt kizárólag a vállalati szintű alkalmazottakra vonatkozik. Eddig a pontig a játékot a Diablo Team által belsőleg tesztelték, de most kinyílik a teljes Blizzard társaság számára: a WoW csapat, az Overwatch csapat, a Classic Games csapat és más esernyő csapatok: Texas, Írország, Tajvan, Kína, Párizs stb.

Amint a belső játékteszt véget ér, lépéseket tesznek a regionális teszt felé. MrMesli szerint ez azt jelenti, hogy nem lesz véletlenszerű játékos kiválasztás. Ha Indiában vagy Brazíliában indul regionális teszt, akkor ezekben a régiókban mindenki részt vehet.

 

A ChinaJoy 2020 rendezvényen láthattunk ugyan egy új Diablo: Immortal előzetest, de egyetlen szó sem esett sajnos arról, hogy mikor indul a játék tesztelése. A Blizzard  2020 második negyedévi jelentéséből kiderül, hogy a játék belső tesztelését hamarosan kibővítik egy vállalati játékmenettel.

Nézzük tehát, hogy akkor hogyan is áll a játék fejlesztése. Wyatt Cheng, az Immortal Team vezető tervezője egy „Diablo Immortal 2020 évközi frissítés” nevű cikkben beszámolt arról, hogy hol tartanak jelenleg.

Üdvözlet Diablo Immortal Közösség!

Nem sokkal ezelőtt te is hallhattad tőlünk, ezért szeretnénk bejelentkezni és megosztani egy frissítést arról, hogy halad a Diablo Immortal fejlesztése. Számos kemény kérdést láthattunk a Diablo Immortal fejlettségi helyzetével kapcsolatban, és biztos lehetsz benne, hogy a csapat keményen dolgozott.

Átálltunk otthoni munkavégzésre, a csapat továbbra is jó haladást ért el, és örülünk, hogy a legfontosabb fejlesztési mérföldkövek felé menetelünk. A Blizzard minden új játékának egyik legfontosabb mérföldköve a belső társasági játék. A Blizzard tele van szenvedélyes játékosokkal, változatos játékstílusokkal és játékízléssel, így a társaság belső játéktesztje révén a fejlesztői csapat értékes visszajelzésekhez férhet hozzá.

A Diablo Immortal csapata lelkesen várja, hogy a blizzardos kollégák szerte a világon hogyan fogadják a játékunkat. Az első bejelentkezéstől kezdve a buildet kiegészítő legendás item választásáig visszajelzést kérünk, hogy irányíthassuk a döntéseinket a játék beállításaival kapcsolatban, még mielőtt az túljut a Blizzard falain. Arra törekszünk, hogy átalakítsuk a lehetséges mobil eszközöket, azt szeretnénk biztosítani, hogy a játék autentikus Diablo-harcot biztosítson a hagyományos Blizzard minőségben, oly módon, hogy az a platformon gond nélkül megvalósuljon.

Amint a tesztünk lezárul, a csapat a visszajelzések feldolgozására összpontosít. Ez a mérföldkő kritikus jelentőségű csapatunk számára, mert azt akarjuk biztosítani, hogy a Diablo Immortal a legjobb élmény legyen a játékosok számára, amikor készen állunk arra, hogy megosszuk azt a világgal. Nagyon fontos lépés, hogy a játékot a Blizzardon belül mindannyian a kezünkbe vesszük.

A Diablo Immortal összeáll, és alig bírjuk kivárni, hogy megosszuk a részleteket a folyamatban lévő tesztelési és kiadási terveinkről a fejlesztés előrehaladtával. Személy szerint szeretnék köszönetet mondani a folyamatos támogatásáért és türelméért. A Diablo Immortal csapat nevében hálásak vagyunk, hogy eddig velünk utaztál, és nagyra értékeljük minden játékunk iránti érdeklődésedet. Tudd meg, hogy a pokol csatlósai keményen dolgoznak, és nem győzzük kivárni a megfelelő időt, hogy megmutassunk mindent, amit csinálunk.

 

Forrás: Icy Veins / Blizzard