A Maw of Mischief unique

A fejes a "Cursed Words" nevezetű kártyából szerezhető meg

A Maw of Mischief unique

Ma megérkezett az új "Maw of Mischief" unique fejes bemutató videója ami a 3.12-es Hesit ligában került be a játékba és a "Cursed Words" nevezetű Divination kártyából szerezhető meg.

A fejes különleges képességa az, hogy egy úgynevezett 20-as szintű Death wish képességet biztosit, ami egy channeling vagyis töltődő típusú képesség. Ez azt csinálja hogy használatakor a karakterünk elkezd feltölteni egy adott miniont extra Attack, Cast és Move speedel ráadásul a minion még extra Phasinget is kap, majd miután a Channeling "töltést" abba hagytuk az adott minion berobban Fire típusú területi spell sebzést okozva.

A sebzés nagysága az adott minion maximális élete után fog növekedni, illetve a képesség töltődésének maximálisan 13 szintje van ami azért is fontos, ugyanis valószínűleg minél több szintet töltünk fel a képességgel annál több minionra hat ki, illetve a videó alapján ezek száma után töltődik maga a képesség is. Ha pedig ez nem lenne elég a fejes még Agresszív állapotot is biztosit a minionok számára.

 

Forrás: Crittias / pathofexile.com